Bent u met uw vrienden groep op zoek naar een leuk en hilarisch weekendje weg? Kijk eens bij deze top 3 die speciaal voor u samen gesteld is. Probeer samen te ontsnappen uit een escape room, beleef een langlauf route of ontdek de historische stad Brugge met uw groep. Bent u met 6 personen of bent u met een groter groep 25 personen ook dan kunt u genieten van een heerlijk weekendje weg.

Ga er op uit met vrienden en beleef een leuk weekendje weg.

Zijn je vrienden en jij helemaal gek van Escape Rooms en hebben jullie de locaties bij jullie in de buurt wel gezien? Speciaal voor alle Escape Room liefhebbers hebben wij een 3 daags weekend arrangement samengesteld waarbij meerdere escape games aan bod komen.
Weekend at the Prison: Een crimineel goed vrienden weekend in Overijssel

Brugge is ook een ideale bestemming voor een groepsreis. Er zijn talloze excursiemogelijkheden en groepsactiviteiten te organiseren in een historische sfeer. Daarnaast is de stad Brugge overzichtelijk, compact en op een acceptabele reisafstand vanuit Nederland.
Bourgondisch Brugge – Sneukelen geblazen – Groepsuitje in deze middeleeuwse stad

Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht, hilarisch Langlaufen en een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom alle onderdelen voor een geslaagd vriendenuitje.
3-daags SUPER vriendenweekend op de Veluwe – Met Langlaufen en E-scooter rijden

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Redacteur