Vier het nieuw jaar eens ergens anders als thuis en kom genieten in Brabant. U kunt heerlijk blijven overnachten op een van de locaties en genieten van het oudejaarsdiner met live muziek of zelfs met een feestavond. Start het nieuw jaar dan ook goed en geniet om 12 uur van de bubbels en oliebollen. U kunt 4 dagen verblijven om te genieten en ontspannen en het nieuw jaar met een frisse blik te beginnen.

Oud en nieuw vieren doe je op een van deze locatie in Brabant met live muziek of feestavond.

  1. 4-daags Oud en Nieuw arrangement in luxe 4-sterren hotel met Live Muziek op Oudjaarsavond
    Heerlijk relaxen met Oud en Nieuw en een hotel met vele faciliteiten, een eigen wellness en op steenworp van een gezellige stad? Dan is dit Oud en Nieuw arrangement absoluut iets voor u!
  2. 4-daags exclusief Oud en Nieuw arrangement – inclusief live muziek in Brabant
    Wilt u ook lekker genieten van een oud en nieuw arrangement inclusief heerlijke diners en een oudjaarsbuffet met live muziek op Oudjaarsavond? Kom dan nu naar Brabant en geniet van dit arrangement.
  3. Oud & Nieuw met Sylvesterparty in de kapel – 4 dagen genieten in Brabant
    Laat uzelf tijdens Oud & Nieuw volledig in de watten leggen in dit moderne maar ook zeker bijzonder kloosterhotel. Met op Oudjaarsavond een heerlijk oudjaarsbuffet en Sylvesterparty in de theaterzaal van het hotel.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Redacteur