“Wij hebben een erg leuk uitje gehad. Eerst hadden we een warme ontvangst met 2 kopjes koffie of thee naar keuze, en een boerenbrok. Vervolgens gingen we 2 uur varen door Giethoorn en omgeving. Dit wat erg leuk. Tijdens de rondvaart vertelde de schipper ons over de geschiedenis en de bezienswaardigheden in Giethoorn. De dag werd afgesloten met een barbecue, met kwalitatief goed vlees. Ondanks de regen hebben we genoten: de boot was overdekt en de barbecue stond onder een grote parasol. En Giethoorn moet je minstens één keer in je leven bezocht hebben. Dit uitje kunnen zij zeker aanraden!”

Stel uw eigen uitje samen!

Bij dit uitje kunt u kiezen voor een ochtend, middag of avond variant. In elke variant kunt u weer kiezen voor een rondvaart, fluisterboot of kano en ook voor het eten kunt u weer kiezen uit barbecue, buffet of menu.

U kunt dus zelf uw dagje uit samenstellen en zo de familiedag maken zoals u het wenst. 

Staat Giethoorn dit jaar ook voor u ook op de planning voor uw familiedag?

Bekijk dan dit super leuke familie uitje en lees de 44 reviews die dit programma heeft.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.