Tijd voor een Verwenmoment in 2023, boek 1 van onze 3 Verwendagen! Het is tijd om uzelf of een vriendin te verwennen met een heerlijk verwenmoment. Even een dagje weg om optimaal te kunnen ontspannen doet u met een van onze Verwendagen.

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Tijd voor een Verwenmoment in 2023, boek 1 van onze 3 Verwendagen

7 Beauty Momenten – Heerlijke Beautydag in Brabant
Het arrangement 7 Beauty Momenten laat u kennis maken met speciale producten van Osaine. Puur natuur, heerlijke geuren, echt genieten dus. Laat u verrassen met dit arrangement en boek nu een heerlijke verwendag.

Beauty kuren zonder sauna – TOP-aanbieding
Beauty kuren zonder sauna arrangement in Hapert. Heerlijk relaxen en genieten van een ontspannende beautydag? Pak snel deze fantastische beauty aanbieding. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Ontspanningsarrangement TOP Beautydag in Brabant
Dit is wat u nodig heeft! Van lichaamspakking tot gezichtsbehandeling en van handpakking tot body wrap. Relaxter dan dit kan haast niet en dat ook nog voor een fantastische prijs!

Opzoek naar een Verwendag voor moeder en dochter? Bekijk dan eens onze: Verwendag voor moeder en dochter.

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805