Inmiddels zitten we alweer midden in november. De herfst is weer goed doorgebroken en dat betekent dat het volgende seizoen dat voor de deur staat, de winter is. De winter staat natuurlijk bij vele bekend om de feestdagen. Eerst sinterklaas, dan Kerst en dan een spetterend Oud & Nieuw feest.

Bij de feestdagen hoort natuurlijk ook een Kerstpakket. Zeker in een jaar dat weer veel in het teken heeft gestaan van Covid-19 willen we graag verrast worden met een Kerstpakket.

Om er voor te zorgen dat het kerstpakket geen teleurstelling wordt, maar een waar feest om uit te pakken hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet waar u aan moet denken bij het uitzoeken van een kerstpakket.

 1. Voor wie is het pakket dat u gaat aanschaffen.
  Het is belangrijk dat u de persoon of de personen kent waar het kerstpakket voor is. Leef u in, in deze persoon om zo een passend cadeau voor hem of haar uit te zoeken. Belangrijk hierbij zijn bijvoorbeeld hobby’s, maar ook leeftijd van de ontvanger en natuurlijk de thuissituatie. Woont iemand nog thuis dan is het leuk om een pakket te krijgen vol met boodschappen, maar hier zal deze persoon niet zo veel mee doen. Een pakket met een leuke gadget of een verwenpakket past dan beter bij deze persoon. Wanneer je voor meerdere personen een pakket wilt kiezen dan hoeft dit ook niet altijd hetzelfde te zijn. Bepaal een waarde en koop hiermee voor iedereen een passend cadeau.
 2. Het Kerstpakket is ook uit waardering
  Het is natuurlijk een soort van traditie geworden dat we aan het einde van het jaar een Kerstpakket geven, maar de ontvanger zal dit ook zeker zien als een stukje waardering. Wilt u na een druk en wellicht ook moeilijk jaar uw waardering uitspreken? Dan is het dit jaar misschien wel tijd voor een Luxe kerstpakket. Neem een kijkje in het aanbod en bepaal met welk pakket u de ontvanger wil verrassen.
 3. Kerstpakketten en goede doelen
  nl houdt zich al jaren bezig met het samenstellen en bedenken van mooie kerstgeschenken. Een ander punt dat ook al jaren hier aan gekoppeld is, is dat de Kerstpakketten ook gekoppeld worden aan goede doelen. Dit is natuurlijk goed voor het doel zelf, maar we merken dat ook vaak de gevers dit als heel prettig ervaren. Thema’s als milieu, duurzaamheid en goede doelen zijn voor steeds meer mensen belangrijk.
 4. Speciaal goed doel in 2021
  Het doel dat in 2021 centraal staat voor Kerstpakkettenplaza.nl is Make a Wish Nederland. Er zijn een aantal speciale kerstpakketten samengesteld die dit goede doel extra steunen. Wilt u hier ook aan bijdragen? Kies dan voor de pakketten met een gouden 2 euromunt in de foto en u weet zeker dat u goed zit.
 5. Wat zijn de trends van 2021?
  Naast dat het pakket een mooi, passend cadeau moet zijn, moet het ook een pakket van nu zijn. Dus kijk welke trends passen bij de ontvanger en vertaal deze in het pakket. Dan zal u dit jaar zeker weer een schot in de roos hebben met uw pakket.

  Alvast hele fijne feestdagen en succes met de voorbereidingen.

  Redacteur