Bent u van plan om komende zomer door te brengen aan de Nederlandse kust? Dan kunt uitwaaienaanzee.nl zeker niet missen om uw fantastische uitje in te plannen. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, lekker wilt fietsen langs de Nederlandse Duinen of gewoon even wilt uitwaaien, op deze site is het allemaal mogelijk! Om u een beetje inspiratie te geven, zal ik wat geweldige arrangementen laten zien.

Voor wie op zoek is naar een dagje wellness zal helemaal op zijn plek met het verwenarrangement. Hierbij kunt u genieten van heerlijke behandelingen en massages. Voor of na uw behandelingen kunt u genieten van de sauna- en zwembadfaciliteiten. Om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten, is er ook een lunch voor u geregeld. Omdat wij natuurlijk snappen dat u na een ontspannen dagje nog even in die sfeer wilt blijven hangen, krijgt u er ook een nachtje weg met ontbijt erbij.

Wilt u wandelen langs de prachtige kust en even lekker uitwaaien? Dan is Egmond aan Zee de perfecte plek voor u. Met het Uitwaai Strandarrangement in Egmond aan Zee geniet u van 2 heerlijke overnachtingen, 2x een uitgebreid ontbijtbuffet en 1x een lekker dinerbuffet Daarnaast kunt u gebruik maken van de sauna- en zwembadfaciliteiten en de fitness. En dit allemaal voor nog geen 140 euro per persoon!

Is al dat ontspannen niks voor u? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een Fietsarrangement in het prachtige Zeeuwse Renesse. Hierbij geniet u van 2 overnachtingen en 2x een uitgebreid ontbijtbuffet in een mooi hotel in Renesse. Daarnaast krijgt u 1x een culinair 3-gangen diner en krijgt u een lunchpakketje mee voor onderweg. Om uw arrangement compleet te maken, krijgt u ook 2 dagen fietshuur. Kortom; een compleet fietsarrangement. 

Redacteur