Gezelligheid en genieten

Met het mooie weer die voor de komende tijd weer voorspelt staat, wilt iedereen 1 ding: naar het strand. Het strand op zichzelf is natuurlijk al fantastisch, maar u maakt het pas onvergetelijk met een leuke activiteit. Speciaal voor die liefhebbers die van hun dagje strand een onvergetelijk dag willen maken, is er de site strandlocaties.nl. Op deze site vindt u alle mogelijke leuke locaties waar u een gezellig dagje uit kunt plannen.

Wat dacht u er bijvoorbeeld van om een eigen zandsculptuur te maken? Tijdens de workshop zandsculpturen maken leert u de basisvaardigheden voor het maken van deze bijzondere vorm van kunst. Uw groep wordt in groepjes opgedeeld en u gaat met elkaar de strijd aan wie het mooiste sculptuur kan maken.

Voor wie het wedstrijdje zandsculpturen maken nog niet uitdagend genoeg is, hebben wij de Beach Crazy 88. Tijdens dit uitje krijgt u 10 uitdagende opdrachten die u binnen een bepaalde tijd moet halen. Om ervoor te zorgen dat niemand uw hilarische moment vergeet, wordt u gefilmd en krijgt u de filmpjes op een DVD mee naar huis. Het is dus gegarandeerd dat er maanden later nog over uw hilarische momenten gepraat gaat worden!

Redacteur