Ben je op zoek naar een bijzonder romantisch uitje? Wat dacht je van een Romantische picknick in een Wijngaard tussen de wijnranken? Ontdek de betoverende wijngaarden, proef de bekroonde wijnen en beleef een onvergetelijke ervaring tussen de druivenstokken.

Ontdek de Prachtige Wijngaarden

Het Wijngoed heeft maar liefst 4 hectare aan wijngaarden verdeeld over het Montferland en het buurtschap de Wals in Gendringen. Met maar liefst 14.000 wijnstokken worden hier rode, witte en rosé-wijnen van hoge kwaliteit geproduceerd. Sinds de start in 2004 heeft wijnboer Leon Masselink samen met zijn vrouw Magda het wijngoed uitgebreid met een professionele wijnmakerij, wijnkelders en een wijnhuis. De wijnen van het Wijngoed zijn bekroond met nationale en internationale prijzen, waaronder gouden medailles in Berlijn en Wenen.

Romantische Picknick in een Wijngaard

Samen op een dekentje picknicken tussen de prachtige druivenstokken. Het Wijngoed biedt de mogelijkheid om op mooie dagen tussen 12.00 en 18.00 uur te genieten van een goed gevulde picknickmand en een heerlijke fles wijn van het wijngoed zelf. Je kunt zelf een idyllische plek uitzoeken tussen de wijnranken of op de naastgelegen weide bij de kikkerpoel. Een unieke belevenis die zorgt voor een onvergetelijke romantische ervaring.

Rondleiding door het Wijnhuis

Het Wijngoed biedt niet alleen romantiek en sfeer, maar ook moderne en professionele wijninstallaties. Wijnboer Leon neemt je graag mee op een rondleiding door het wijnhuis en laat je een kijkje nemen in de keuken van de wijnmakerij. Een bezoek aan de kelders met rijpende wijnen in flessen en houten vaten maakt ook deel uit van de tour. Laat je betoveren door het proces achter de heerlijke wijnen van het Wijngoed.

Of je nu kiest voor een romantische picknick in een Wijngaard, een rondleiding door het wijnhuis of een bezoek aan de wijngaard, het Wijngoed in de Achterhoek biedt een unieke ervaring vol liefde en smaak. Laat je betoveren door de prachtige wijngaarden, proef de bekroonde wijnen en geniet van de romantische sfeer op deze bijzondere locatie.

Het Wijngoed in Gendringen is de perfecte bestemming voor een romantisch uitje!

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur