Een romantisch nachtje weg met uw geliefde? Laat u verrassen door een heerlijk uitgeserveerd 3-gangen diner en kom aansluitend tot rust op uw comfortabele hotelkamer. Overnachten in een prachtig kasteel en in de ochtend genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Tijd voor elkaar en er even lekker tussenuit samen.

Vier Valentijnsdag samen

Tijdens dit romantisch nachtje weg met uw geliefde heeft u extra tijd om te genieten van elkaar. Niet zelf hoeven koken, geen ontbijt wat je zelf moet klaarmaken, alles wordt voor u verzorgd! Droom weg in dit kasteel, gelegen in het cultuurvolle en groene landschap van de gemeente Roerdalen. Omgeven door prachtige bosgebieden, uitgestrekte landbouwgronden en stuifduinen, pittoreske dorpjes en de prachtige natuur wat meer dan de moeite waard is voor een heerlijke wandeling.

Heerlijk 3-gangen diner

In het specialiteitenrestaurant van het landgoed kasteel kunt u grandioos dineren. Van amuse tot nagerecht: alles klopt voor de volle honderd procent. Het geheim van de chef-kok zit ’m in respect voor de natuur en het jaargetijde. Dus al het goede dat het seizoen te bieden heeft, vindt u terug op uw bord. Uiteraard is er een uitgebreide wijnkaart en kunt u kiezen uit diverse wijnarrangementen om het helemaal af te maken!

Bent u op zoek naar een ander romantisch weekendje weg? Bekijkt u dan ons volledige aanbod op romantischweekendjeweg.nl

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur