Laat de drukte van het dagelijks leven even achter je en dompel je onder in een romantisch nachtje weg in Montferland. Verscholen in de betoverende natuur van deze regio, biedt Montferland een perfecte setting voor geliefden die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet samen van een ontspannen verblijf in een knus hotel in het charmante Zeddam.

Maar dit arrangement biedt meer dan alleen een comfortabele overnachting. Het voegt een vleugje romantiek toe door jullie de gelegenheid te geven om te picknicken te midden van de prachtige wijngaarden. Ontkurk een flesje wijn, laat de tijd even stilstaan en geniet intens van elkaars gezelschap en de adembenemende omgeving. Dit romantische uitje in Montferland is als een stukje buitenland in eigen land, waar liefde en schoonheid samenkomen.

                                                                             

Romantisch nachtje weg in Montferland

Kom romantisch genieten in het Montferland. Geniet van de prachtige omgeving en overnachting in een gezellig hotel in Zeddam. Dit arrangement heeft net dat beetje extra romantiek doordat u met uw geliefde gaat picknicken in de wijngaard. Plop een flesje open en geniet van elkaar en van de prachtige omgeving, een klein stukje buitenland in Nederland.

Comfortabel hotel in Montferland

Het hotel is van oudsher een echt familiehotel, gelegen in een prachtig stukje Nederland waar gastvrijheid de gewoonste zaak van de wereld is. U kunt hier al scooterend de prachtige en bosrijke omgeving verkennen. Maar u kunt ook lekker in het hotel blijven, onderuitgezakt met een goed boek en/of met een ontspannend muziekje op de achtergrond. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de speerpunten van ons hotel. Alle sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van douche, toilet, kleurentelevisie, gratis interneten telefoon. In een deel van het hotel is een lift beschikbaar.

Romantische picknick op een wijngoed

Lekker picknicken tussen de druivenstokken op een dekentje of bankje en genieten van een goed gevulde picknickmand met daarbij een heerlijke fles wijn van het wijngoed zelf? Dat kan op mooie dagen tussen 12.00 en 18.00 uur in de wijngaarden van ond landgoed in Gendringen. Vanuit het wijnhuis reiken we de bezoekers een picknickmand aan. U kunt zelf een prachtige plek uitzoeken tussen de wijnranken of op de naastgelegen weide bij de kikkerpoel. Een unieke belevenis!

Geniet van een heerlijk verblijf samen met ons Romantisch nachtje weg in Montferland

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.