Eropuit met uw geliefde

Is de romantiek uit uw relatie en wilt u dit graag weer terughalen? Geniet dan van een romantisch nachtje weg in een exclusief hotel waarbij jullie alle tijd voor elkaar hebben. Maar wat houdt dit voor jullie in, de één is romantischer dan de ander of wilt graag dat de partner iets meer moeite doet voor de romantiek. Hoe zorgt u er voor dat u en uw partner weer tot elkaar komen? Een romantisch nachtje weg kan dan de oplossing zijn!

Romantisch nachtje weg in een exclusief hotel

Bonbons op de kamer, rozenblaadjes op bed, een 3-gangen diner en badderen in de CitySPA. Dit kan allemaal tijdens een romantisch nachtje weg in een exclusief hotel in Rijswijk. Dus ga er even lekker samen tussenuit en geniet op een TOP locatie!

Exclusief 5-sterren hotel

Dit hotel is in 2011 verbouwd tot een exclusief 5-sterren hotel. De klassieke grandeur van het pand is gecompleteerd met 35 moderne kamers en suites waarin het u aan werkelijk niets ontbreekt. Alle kamers en suites zijn ingericht door topdesigner Nijboer. Moderne stijl en creativiteit zijn geuit in de traditie en authenticiteit van de Nederlandse elementen. In ieder kamer komt een schilderij van de Haagse school terug, zoals bijvoorbeeld de Mesdag.

Samen ontspannen in de Spa

Rust en ontspanning staan bij Cityspa centraal. Tijdens uw romantisch nachtje weg bent u van harte welkom om bij ons tot rust te komen, optimaal te ontspannen en te genieten van de vele faciliteiten en behandelingsmogelijkheden die wij bieden.

Wij beschikken over een zwembad met whirlpool, Finse sauna’s, infrarood warmtecabines, een Turks stoombad, een hot-tub en een coolbath. Daarnaast kunt u diverse behandelingen en arrangementen boeken. Maak een keuze uit bijvoorbeeld een hamam scrubzeepmassage, diverse lichaamsbehandelingen en huid verbeterende gezichtsbehandelingen.

Geef uw relatie een boost met dit romantisch nachtje weg in een exclusief hotel in Rijswijk!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.