Romantisch genieten op een Chateau

3 Dagen romantisch genieten op een Chateau in Noord-Holland? Boek dan dit speciale romantische verwenarrangement in Heemskerk. Samen een avondje romantisch dineren, heerlijk wegdromen in een superior kamer en lekker ontbijten. Daarnaast kunt u ’s morgens of ’s avonds een heerlijke wandeling maken rond het kasteel en over het landgoed.

Zo op het strand, Zo de stad in

Waar zullen we beginnen? Allereerst is het landgoed zelf meer dan de moeite waard. Voor een lekker ochtend- of avondloopje rond het kasteel of als startpunt voor een lange wandeling. Keuze genoeg! Het spreekt vanzelf dat het hotel ook een fantastische uitvalsbasis is voor afwisselende fietstochten. Rechtstreeks richting strand, dwars door bossen en duinen, naar omliggende plaatsen als Castricum en IJmuiden of rondom het Alkmaardermeer. Neem u eigen fiets mee of reserveer er een bij ons. We beschikken ook over e-bikes en zelfs over tandems. Dus tijdens het romantisch genieten op een Chateau is er ook nog veel meer te beleven!

Tips voor tijdens uw verblijf

Cityhoppen: Amsterdam, Haarlem en Alkmaar
Zin in een stadsbezoek? Vanuit het hotel zijn Amsterdam, Alkmaar en Haarlem simpel te bereiken, zowel met eigen auto als met openbaar vervoer. Heemskerk heeft een NS-station en ook per bus ben je snel waar je wilt zijn. Alle 3 de steden hebben een specifiek karakter en zijn het hele jaar door aantrekkelijk voor bezoekers van alle leeftijden. En wat lekker om dan ’s avonds de drukte van de stad weer achter te laten en de dag in alle rust af te sluiten in het hotel waar u romantisch kunt genieten op een Chateau!

Tips voor een onvergetelijk hotelverblijf
Dit deel van Noord-Holland kennen wij als onze broekzak. We geven onze grote en kleine gasten dan ook graag uitgebreid advies over een dagje weg of een avondje uit. Liefhebbers van natuur, actie, cultuur of shop-till-you-drop komen hier helemaal aan hun trekken. Heeft u juist behoefte aan nietsdoen? Pak dan uw e-reader en breng de dag ontspannen door in een loungestoel in de tuin. We verwennen u er graag met koffie, taart en een lekkere lunch.

Kom met uw geliefde romantisch genieten op een Chateau in Heemskerk