Zitten jullie momenteel een beetje in een sleur en kan jullie liefdesleven wel weer een boost gebruiken? Wat dacht u van wat romantiek in Montferland. Geniet van een lekker nachtje weg in Zeddam en kom romantisch picknicken op een wijngaard in de buurt!

Relatieboost

Misschien hebben jullie in het dagelijkse leven helemaal geen tijd om romantisch te zijn. Er moet gewerkt worden, voor de kinderen gezorgd worden of is uw partner vaak op zakenreis? Daarnaast zijn er in het weekend vaak ook genoeg andere dingen die gedaan moet worden. Boodschappen doen, het huis schoonmaken,  kozijnen schilderen en noem maar op. Er blijft dan weinig tijd over voor romantiek in uw relatie terwijl dat wel nodig is. Verras uw partner daarom met wat romantiek in Montferland. Een romantisch nachtje weg kan de liefde tussen jullie weer helemaal doen opbloeien.

Romantiek in Montferland

Ontdek de romantiek in Montferland. Geniet van de prachtige omgeving en overnachting in een gezellig hotel in Zeddam. Dit arrangement heeft net dat beetje extra romantiek doordat u met uw geliefde gaat picknicken in de wijngaard. Plop een flesje open en geniet van elkaar en van de prachtige omgeving, een kleinstukje buitenland in Nederland.

Romantische picknick op een wijngoed

Lekker picknicken tussen de druivenstokken op een dekentje of bankje en genieten van een goed gevulde picknickmand met daarbij een heerlijke fles wijn van het wijngoed zelf? Dat kan op mooie dagen tussen 12.00 en 18.00 uur in de wijngaarden van ond landgoed in Gendringen. Vanuit het wijnhuis reiken we de bezoekers een picknickmand aan. U kunt zelf een prachtige plek uitzoeken tussen de wijnranken of op de naastgelegen weide bij de kikkerpoel. Een unieke belevenis met veel romantiek in Montferland!

Verras uw partner met een heerlijk nachtje weg en beleef de romantiek in Montferland!