Er pruttelt en bakt allerlei heerlijks in De Reiskoffer, dat zeker het proeven waard is. Zie hier welk culinaire arrangement De Reiskoffer op de kaart heeft staan. Zit uw smaak er niet bij? De Reiskoffer stelt graag uw ‘ Reis à la carte’ samen. Geheel afgestemd op uw specifieke smaakpapillen en die van uw familie, vrienden, collega’s of kennissen.

Het Reiskofferteam neemt u graag mee op culinaire wereldreis, laat u meevoeren langs de smaken van de meest uiteenlopende vakantiebestemmingen.

Leuk uittips
Tips voor uitjes in de omgeving zijn o.a. Arboretum Oudenbosch, Vincent van Gogh Huis in Zundert, Golfbaan De Turfvaert, Indoor iceKart en GlowGolf bij Skidome, Indoor SkyDive, Waterpark Splesj, wijnboerderij De Santspuy, Kaasboerderij Ossenblok, een heerlijke fietstocht of wandeling door de nabij gelegen bossen of een bezoek aan Breda, Etten-Leur of Roosendaal.

Culinair weekend Beauty

Overnachten in een voormalig klooster
Elke ochtend kunnen onze gasten genieten van een heerlijk ontbijt in buffetvorm en “wakker worden” bij de zachte achtergrondmuziek & de heerlijke rustgevende sfeer van de authentieke kapel.

In onze gezellige Brasserie kunt u gezellig genieten van een drankje, een kleine hap, (zaken)lunch of een heerlijk diner. Iedere dag is er een nieuw 3-gangen menu en ook serveren wij hier onze heerlijkste gerechten van onze uitgebreide à la Carte-kaart.

Onze 56 ruime luxe hotelkamers vindt u in ons apart gelegen hotelgebouw. Hierdoor zijn privacy en rust gegarandeerd. Alle kamers zijn voorzien van een aparte badkamer met ligbad/douche en toilet. Iedere kamer beschikt over een kluisje, minibar, koffie- en thee faciliteiten, terras of ruim balkon, telefoonaansluiting en een twin bed. Parkeren is gratis!

Op de 2e verdieping van ons apart gelegen hotelgebouw, bevinden zich onze 17 ruime, Superior Deluxe kamers.

Wilt u ook eens genieten van een Culinair weekendje weg in Brabant?

Redacteur