Kerstdinnershow in Rotterdam

Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een cast van 8 personen, 4 Vocalisten een prachtig showballet, zeer veel glitter & glamour, 185 kostuums, meer dan 40 wereldberoemde hits waarbij de gelijkenis met de originele artiesten vaak subliem is, razendsnelle metamorfoses en een Feest van herkenning.

Genieten op het water

De show bestaat uit 3 grote showblokken. Tussen de showblokken door geniet u van een 3 gangen diner.
Onze DJ zorgt tijdens uw diner voor passende achtergrond muziek en na afloop van de show voor een after party. Beleef deze avond met vrienden, familie of uw bedrijf.

Tijden:

19:30 uur Inschepen
20:00 uur Varen
23:00 uur Einde

Het Schip

De shows vinden plaats aan boord van een schip . Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat dit partyschip uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt. Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, dit partyschip biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Ligging

Dit partyschip ligt in de Parkhaven van Rotterdam. De haven is makkelijk bereikbaar en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Boek hier deze Nieuwe Kerst Dinnershow in Rotterdam!

Klik hier voor meer Dinnershows met Kerst!

Redacteur