Wilt u Oud & Nieuw een keer goed vieren? Kom dan naar dit 4-sterren hotel in Duitsland. Een 3-daags Oud & Nieuw arrangement waarin u volledig wordt verzorgd met onder andere culinaire diners, uitgebreide ontbijtbuffetten en een prachtig gala! Luidt u met ons het nieuwe jaar in?

3-daags spetterend Oud & Nieuw arrangement
Welkom in het hoogwaardige 4-sterren hotel. Ons hotel ligt aan de groene rand van deze oude fluweel- en zijdestad en is de ideale omgeving voor een ontspannen verblijf. Bent u klaar voor een spetterend Oud & Nieuw?

Locatie
Ontdek de geschiedenis van fluweel en zijde in Krefeld en ook de historische oude stad met zijn musea, of begeef uzelf in de wereld van de livemuziek. Tevens verblijft u in een prachtig natuurgebied.

Oud&Nieuw Duitsland

Het programma
Op 30 december kunt u vroeg aankomen en rustig uw spullen op uw kamer leggen. Hierna kunt u een bezoekje brengen aan de binnenstad van Krefeld, om even heerlijk te shoppen. Misschien zoekt u nog een geschikte outfit voor het Oud & Nieuw gala? om 18:00 kunt u bij het specialiteitenbuffet aanschuiven. En wat dacht u ervan om daarna nog rustig een drankje te drinken aan de bar? U overnacht in een standaard tweepersoonskamer. Na een heerlijke nacht slapen kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Op 31 december kunt u de dag volledig naar eigen wens invullen. Wat dacht u van een begeleide wandeling door het natuurgebied? ’s middags kunt u verschillende make-up en stylingstips krijgen van Mary Kay Cosmetics. Een prachtige make-over voor het gala! Om 19:30 kunt u genieten van een feestelijk 5-gangen menu. Dit is het begin van het gala! Om middernacht luiden we samen het nieuwe jaar in met onder andere vuurwerk!

Op 1 januari kunt u weer genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Hierna nemen we afscheid, tenzij u er voor kiest om nog een nachtje extra te blijven!

Benieuwd naar dit geweldige 3-daags Oud & Nieuw arrangement in Duitsland?

Redacteur