Programma 2018

Op 17 augustus 2018 zal de 9e editie van de Höfteballooning plaatsvinden, naast het `paasvuurterein` aan de Deldensestraat in Goor. Evenals andere jaren wordt het weer een fantastisch evenement voor jong en oud! ENTREE IS GRATIS.

Dit jaar zal ook de mega Motorballon opstijgen. Het is de grootste varende Superbike ter wereld. Lijkt het u leuk om een keer in een ballon mee te varen?

Tegen 22.00 uur worden er weer een aantal ballonnen opgesteld, die gaan zorgen voor een mooi spektakel: de Glow in the Dark. Een waar spektakelstuk waarbij menig fototoestel aan het werk moet.

Door de vuurspuwende branders worden de ballonnen mooi uitgelicht op de maat van meeslepende muziek, een waar lichtfestijn. Een absolute must om tot het einde te blijven. U kunt niet alleen kijken naar het opstijgen van de ballonnen, ook de Paramoteurs zullen er weer bij zijn en natuurlijk de modelballonnen op het terrein is er een heus zweefvliegtuig. Ook staan er diverse bedrijven die hun goederen demonstreren of aanbieden. Onder andere een mobiele espressobar en verkoop van speciale ijsjes; Ice Rolls.

Uit een van de ballonnen zal ook een parachutist een ballonsprong gaan maken. Dit alles onder muzikale begeleiding van Die Alpenbrüder, 2 enthousiaste muzikanten met een duidelijke voorkeur voor Volksmuziek. Ook aan de kinderen is gedacht. Er staan 2 draaimolens op het terrein. Tevens zal er een verloting plaatsvinden ( de loten kosten € 1,00 ) met als prijzen: een ballonvaart; 10 x 1 entreekaart voor Glowgolf; 1 x escaperoom voor 6 personen.

LOCATIE: Deldensestraat, naast paasvuurterrein in Goor
TIJD: Terrein open 17.00 uur

Redacteur