Weet u het schip weer aan wal te krijgen?

Bent u benieuwd hoe de samenwerking is tussen u en uw vrienden is? Ontdek het tijdens het ontsnappen van de escape room.

Tijdens dit arrangement wordt de samenwerking tussen u en uw vrienden op de proef gesteld in de spannende escape room van een zinkend schip. U bent samen met uw vrienden de matroos van het schip en u moet binnen de gevreesde tijd het schip aan wal krijgen, gaat u dat lukken? Wij dagen u uit! Na deze inspannende activiteit is het natuurlijk tijd voor ontspanning, dit kunt u doen tijdens de mooie sloepentocht door Vechtdal. Met het genot van een lekker kopje koffie/thee met gebak en een heerlijk hapje en een drankje is uw vriendenuitje helemaal compleet.

Beleef alle landschappen van Nederland in 1 keer

Vechtdal is een prachtige plek gelegen in het mooie Overijssel. Of u nu de prachtige rivieren wilt zien, de historie wilt ontdekken of de mooie bossen, op deze plek komt alles bijeen. Met zijn vele diversiteit ontdekt alle mogelijke landschappen van Nederland op 1 plek, u zou bijna vergeten dat u gewoon in Nederland bent.

Benieuwd naar dit geweldige vriendenuitje?

Redacteur