Op zoek naar een heerlijk wandelweekend in het mooie Groningen? Ontdek de Hanzestad Groningen tijdens dit leuke 3-daags wandelarrangement en maak een stadwandeling langs pakhuizen en pronkstukken, oude handelsroutes en nieuwe winkelstraten. Geniet van heerlijke diners bij onze lokale buren en laat u in de ochtend verrassen door een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. Overnacht in een van de comfortabele hotelkamers, tijd om de voetjes wat rust te geven en te relaxen!

Het hotel

Verblijven en overnachten in een hotel met een modern interieur en veel comfort, vlakbij het centrum. Daar word je toch blij van? In een mum van tijd sta je midden in het centrum om te shoppen in de leukste straten van de stad. In de hippe hotelbar of op het terras van het hotel kunt u van allerlei lekkere drankjes verkrijgen om na een actieve wandeling of dagje shoppen even bij te komen.

De Hanzestad Groningen

In Groningen komen het heden en verleden zichtbaar samen. In de 14e eeuw sloot Groningen zich aan bij het Hanzeverbond. Wandelend door de straten van de oude binnenstad kom je op verschillende plaatsen rijkversierde panden of hoge pakhuizen tegen die herinneren aan deze tijd en een machtige Martinitoren die tot ver over de horizon kijkt.

Tijd voor een weekendje weg naar het mooie Groningen? Bekijk dan dit 3-daags wandelweekend.

Is dit toch niet helemaal waar u naar op zoek bent? Bekijkt u dan ook eens: Erop uit in de provincie Groningen.

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur