Inspannend ontspannen in een prachtige regio

Wilt u eens een weekendje weg en golfen op een van de prachtige banen op de Veluwe? Even lekker inspannend ontspannen in een prachtige omgeving. De Veluwe is één van de meest natuurrijke regio van Gelderland. Kortom, een prachtige regio om er ook een tussenuit te gaan om te gaan golfen. Geniet eens van een van deze golfweekendjes op de Veluwe!

TOP 3 Golfweekendjes op de Veluwe

  1. 2-daags Golfarrangement op de Veluwe met een greenfee op het Rijk van Nunspeet
    Wilt u een dag heerlijk golfen op de Veluwe en een nachtje blijven slapen in de buurt van de golfbaan? Dan is dit 2-daagse Golfarrangement een hele mooie golfaanbieding. U golft 18 holes op Het Rijk van Nunspeet en op 12 minuten rijden van de golfbaan ligt het hotel waar u ’s avonds dineert, overnacht en geniet van een ontbijt.
  2. Golf en Fietsarrangement met nachtje slapen bij een Kasteel op de Veluwe
    Bij dit 2-daags Golf en Fietsarrangement gaat u een dag 18 holes golfen bij het Rijk van Nunspeet en de andere dag heerlijk fietsen over de Veluwe. ’s Avonds dineert u in het kasteel en overnacht u in de aanbouw bij het kasteel en geniet u ’s morgens van een heerlijk ontbijt. Een leuke combinatie als u van golfen en fietsen houdt.
  3. Heerlijk nachtje weg in Hanzestad Harderwijk en een dag Golfen in Nunspeet
    Overnachten in Hanzestad Harderwijk en een dag 18 holes golfen op de golfbaan het Rijk van Nunspeet. Met deze 2-daagse Golfaanbieding is een overnachting met diner en ontbijt inbegrepen en de greenfee bij de golfbaan. De golfbaan ligt op 17 minuten rijden van het hotel en is echt een schitterende baan op de Veluwe.

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Golfweekend.nl