Sla uw slag en boek een 3-daags Golfarrangement in Brabant weg! Wacht niet langer en bekijk snel de onderstaande golfarrangementen. U golft op meerdere prachtige banen in de buurt van het hotel en overnacht in een sfeervol hotel of op sfeervol landgoed.

3-daags Golfarrangement met hotel in centrum Breda en 2 dagen golfen op 2 banen

Tijdens dit 3-daags Golfarrangement in Brabant in Breda verblijft u in comfortabele kamer in een sfeervol 4-sterren stadshotel midden in het centrum van Breda. In de ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet en na het golfen kunt u heerlijk dineren in het restaurant of op de golfbaan!

Overdag speelt u 2 dagen 18-holes op Golfbaan Bergvliet in Oosterhout. Deze golfbaan beschikt over een 9 holes par3 baan, een 18-holes golfbaan en verschillende oefenfaciliteiten waar u voordat u 18 holes gaat lopen even kunt inslaan, chippen, pitchen en putten. Daarnaast golft u ook op Golfbaan de Haenen. Deze golfbaan is zeer afwisselend en zelfs heuvelachtig. De golfbaan heeft een 18-holes PAR 70 baan en een 6-holes PAR 3 baan!

3-daags Culinair Golfarrangement – Golfen op 5 verschillende banen in Brabant

Tijdens dit 3-daags Golfarrangement in Brabant verblijft u in het gastvrije Brabantse hotel! Het hotel heeft 65 hotelkamers die met alle gemak en voorzieningen zijn ingericht.

Daarnaast gaat u ook 2 keer gebruik maken van een 18-holes Greenfee op één van de golfbanen in de buurt van het hotel, u heeft de keuze uit: Golfpark Bergvliet, De Oosterhoutse Golfclub, Golfbaan de Turfvaert, Golfpark de Haenen en Golfpark de Loonsche Duynen.

3 daags Golfarrangement en 2 nachten overnachten op een landgoed in Brabant + 2 Greenfees 18 holes

Beleef de rijkdom van de Brabantse natuur en boek dit golfarrangement met 2 Greenfees om 18-holes te golfen. Na een actieve dag op de golfbaan overnacht u in één van de 97 kleurrijke comfortabele superior kamers met uitzicht op een landgoed waar ook een overheerlijk 3-gangen diner voor u klaarstaat.

Bij dit 3-daags golfarrangement zijn 2 Greenfees op 2 verschillende golfbanen inbegrepen. Golfbaan de Swinkelsche ligt in Someren. Brede fairways, een goede routing, grote greens met flinke glooiingen en grote bunkers met grillige randen, bos, heide en water. Zowel de 18-holes Championship Course als de 9 holes PAR-3 baan zijn zeer gevarieerd. Golfbaan de Golfhorst ligt in de Peel in het Limburgse America. De golfbaan beschikt over een volwaardige 18-holes golfbaan, een 9 holes PAR-3 baan en de oefenfaciliteiten als driving range, putting en chipping green.

Benieuwd geworden naar één van de bovenstaande golfarrangementen? Geef aan ons uw gewenste datum door en op welke dag en hoe laat u wenst te golfen en wij regelen de rest! Kom volledig tot rust en geniet van een 3-daags Golfarrangement in Brabant! Spreekt golfen in Duitsland u aan? Kijk dan snel naar de mogelijkheden voor een golfweekend weg in Duitsland.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur