Bent u een echte golfliefhebber en heeft u al op veel verschillende banen gespeeld? Dan zoekt u nu wellicht weer wat nieuwe uitdaging. Met deze 3 nieuw trips kunt u golfen op meerdere banen! Ook kunt u op deze manier de ene dag weer even inkomen en op de andere dag gaat u voor een nieuwe persoonlijke high score!

Golfen op meerdere banen – 3 Nieuwe trips

3-daags Golfarrangement in Brabant en 2 dagen Golfen op 2 verschillende golfbanen
Eén van de 3 nieuwe trips waarbij u kunt golfen in dit mooie arrangement in Zevenbergen. Met dit 3-daags golfarrangement gaat u 2 dagen golfen op 2 verschillende golfbanen. U overnacht in een sfeervol hotel waar u na uw golfdag heerlijk kunt relaxen, lekker kunt eten en bij mooi weer lekker op het buitenterras kunt nagenieten van een mooie golfdag. De golfbanen liggen beide zo’n 20 tot 30 minuten rijden van het hotel.

3-daags Golfarrangement – Overnachten op de Sallandse Heuvelrug en golfen op 2 banen
Ontdek Golfbanen de Hooge Graven en de Koepel tijdens dit 3-daags Golfarrangement. U overnacht in een Luxe villa op de Sallandse Heuvelrug. Genieten van de natuur, heerlijk eten in het hotel en uitgerust wakker worden voor een volgende golfdag.

3-daags Golfarrangement – Golfen op 2 golfbanen en wegdromen op een stijlvolle Hoeve in het Heuvelland
Ook dit golfuitje behoort tot één van de 3 nieuwe trips waarbij u kunt golfen op meerdere banen. U overnacht in een rijksmonument van 750 jaar oud dat geheel gerestaureerd is met 8 luxe suites, een stijlvolle Lounge waar u kunt ontbijten en een heerlijk terras met panoramisch uitzicht over de Limburgse Heuvels. Bij dit 3-daags golfarrangement zijn 2 greenfees inbegrepen en kunt u kiezen uit 4 golfbanen in de buurt van de Hoeve.

Met golfende groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Golfweekend.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.