Kom je ook heerlijk golfen in het Duitse Schwabiss Hall? Dit gezellige familiehotel is gelegen in Schwabisch Hall. Je verblijft in een historische vakwerkhuis, bij aankomst krijg je meteen het Duitsland gevoel. Golfen kan op de 18-holes golfbaan, deze golfbaan is op slechts 10 kilometer van het hotel gelegen. In de avond staat er een heerlijk diner voor je klaar! Free photo golf club and a ball in green grass

Geniet van een korte golfbreak in Duitsland

Golfen in het Duitse Schwabiss Hall

Het historische vakwerkhuis bestaat sinds de 15e eeuw en ontvangt al vanaf de 17e eeuw hotelgasten. Een complete renovatie bracht tevens een frisse wind in de kamers. Het hotel beschikt in totaal over 27 hotelkamers waaronder 21 tweepersoonskamers, 2 eenpersoonskamers en 4 vierpersoonskamers.

Ons gehele aanbod vindt je op: Golfweekend.nl

3-daags Golfarrangement in Duitsland - Overnachten in Schwabisch Hall

Golfclub Schwäbisch Hall

De ruime fairways zijn harmonieus ingebed in het afwisselende, natuurlijk gevormde heuvellandschap. Het complex heeft voor iedereen het ideale aanbod. Of het nu gaat om beginner of gevorderde, of het nu gaat om plezier of sportieve ambitie. Altijd een sportieve uitdaging voor een spectaculair decor.

Internationaal genieten in het restaurant

In het restaurant in Schwäbisch Hall kookt de chefkok zelf, volgens Zwabisch-Hallisch-Frankische traditie. Seizoensgebonden maar ook klassiek-internationaal waarbij bij voorkeur regionale- en biologische producten worden gebruikt. Laat je door ons verwennen met verfijnde en gevarieerd gerechten. In de ochtend geniet je van een heerlijk ontbijtbuffet.

Free photo back view of a male golfer swinging golf club

Bekijk hier onze TOP 10 best geboekte golfarrangementen in 2022!
Voor vragen kan je ons telefonisch bereiken op het nummer: 088-5405830.

Met vriendelijke groeten,
Robin Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@golfweekend.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.