Plan alvast u volgende golfweekend voor 2024! Kom golfen in Drenthe, overnacht in een sfeervol golfhotel in Zeijerveen en kijk van uw kamer uit op de prachtige golfbaan! Het hotel beschikt over een 27 holes wedstrijdbaan. Zeijerveen is de ideale locatie om te genieten van 2 heerlijke dagen golfen.

Bij dit 2-daagse golfarrangement in Drenthe is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een 3-gangendiner
  • 2x Een 18 holes Greenfee bij de Drentse Golf & Country Club

Golfen in Drenthe

Golfen in Drenthe

Dit golfhotel in Zeijerveen beschikt over een 27 holes wedstrijdbaan, verdeeld over 3 lussen van 9 holes. Elke lus biedt unieke uitdagingen en obstakels. De gele lus kenmerkt zich door een open parcours met verschillende waterhindernissen. De rode lus bestaat uit bosholes met indrukwekkende waterpartijen die uitdagend zijn. De witte lus doorkruist bestaande bosgebieden. Daarnaast beschikken ze over een 9 holes PAR 3 baan. Deze baan is alleen toegankelijk voor spelers met baanpermissie en de holes variëren in lengte van 80 tot 130 meter. Ook bieden ze diverse oefenfaciliteiten zoals; een verlichte driving range, chippinggreen en een putting green. Dit is de plek om te golfen in Drenthe! Tijdens uw verblijf gaat u twee keer 18 holes doorlopen! De golfbaan is ontworpen door Gerard Jol.

Overnachten op de golfbaan

Vrijwel alle kamers van dit golfhotel bieden een prachtig uitzicht op de golfbaan, wat willen golfliefhebbers nog meer? In totaal zijn er 32 kamers, met twee verschillende kamertypes; comfort en executive. Ontbijten doet u in het naastgelegen clubhuis. Zin in een wijntje, lunch of wilt u ’s avonds dineren? In het clubhuis bereiden ze verrukkelijke gerechten voor u! Bij mooi weer kunt u heerlijk vertoeven op het terras en bij slecht weer kunt u opwarmen bij de openhaard aan de bar. Overal heeft u een fraai uitzicht over de baan en de vijver. Kom golfen in Drenthe en blijf heerlijk een nachtje slapen bij dit sfeervolle golfhotel! 

Bekijk ook dit golfarrangement in Duitsland! 

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830