Geniet en sla uw slag in Drenthe met één van de onderstaande Golfarrangementen en ga heerlijk golfen in Drenthe. Deze 3 nieuwe aanbiedingen in Drenthe zijn perfect voor een actief weekend weg en daarnaast komt u ook nog eens volledig tot rust.

Heerlijk Golfweekend in Drenthe – Golfen op 2 verschillende golfbanen

Kom heerlijk golfen en ontdek het mooie Exloo in Drenthe met dit 3-daags Golfarrangement. U overnacht in een hotel dat een adembenemend uitzicht op de golfbaan van Golfpark Exloo biedt. Met de vele faciliteiten als een eigen wellness met zwembad en beautysalon en brasserie dit de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg. Bij dit arrangement zijn 2 keer een Greenfee inbegrepen. U golf uiteraard op Golfpark Exloo en op Golfclub de Semslanden op 19 minuten rijden vanaf het hotel.

3-daags Golfarrangement met keuze uit 4 verschillende golfbanen

Met deze 3-daagse Golfaanbieding geniet u van een heerlijke golftrip waarbij u de keuze heeft uit 4 verschillende banen. Daarnaast overnacht en eet u in het prachtige 4-sterren hotel in Coevorden, alle kamers zijn voorzien van luxe zoals een heerlijk bed en regendouches. Met dit 3-daags Golfarrangement gaat u 2 keer golfen op bijvoorbeeld Golfbaan de Koepel, Golfbaan de Gelpenberg, Golfpark Exloo of Golfbaan de Semslanden.

3-daags Golfarrangement in Emmen – Golfen op 2 verschillende banen

Ontdek de prachtige omgeving van Emmen en geniet van 2 verschillende golfbanen. U golft op Golfclub de Gelpenberg en Golfpark Exloo. Daarnaast overnacht u in het splinternieuwe hotel gelegen midden in het bruisende centrum van Emmen. Het moderne hotel beschikt over comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien en diverse faciliteiten waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken.

Benieuwd geworden naar de arrangementen in Drenthe? Geef aan ons uw voorkeuren door qua datum, golfbanen en tijden en wij regelen de rest voor u! Kijkt u ook eens op: Golfen in Noord-Brabant voor onze mooie golfaanbiedingen in Noord-Brabant.

Met vriendelijke groet
Carine Polman
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur