Kom heerlijk genieten van een golfen en gastronomisch genieten arrangement. Tijdens deze golfarrangementen zijn een Greenfee en een diner in een Michelin Ster restaurant inbegrepen. Wacht niet langer en bekijk snel de onderstaande arrangementen!

3-daags Gastronomisch Golfarrangement in Belgie met Golfbaan aan het Hotel

Tijdens dit 3-daags Golfweekend komt u niks te kort! In Genk gaat u golfen en gastronomisch genieten met dit golfarrangement en na een heerlijke overnachting met ontbijt loopt u zo de golfbaan op! Na een heerlijke dag golf geniet u van een gastronomisch diner in het restaurant dat door Michelin is erkend met een Bib Gourmand!

U gaat golfen bij Golfclub Spiegelven, een erg gevarieerd parcours aangelegd in zijn bosrijke en licht heuvelachtige omgeving. U vindt er heidepartijen, waterhindernissen en loof- en naaldbomen!

Golfen en TOP Culinair genieten in badplaats Schoorl met dit 3-daagse Golfarrangement

Met dit Golfarrangement gaat u culinair genieten in badplaats Schoorl. Na een sportieve dag golf geniet u van een smakelijk 6-gangen diner in het restaurant dat bekroond is met een Michelin Ster. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de wellnessfaciliteiten als het zwembad, de sauna, stoomcabine, fitness en hotelfietsen.

Golfen doet u op Golfbaan Regthuys. Met de uitdagende 9-holes Tulpenlus en de 9-holes Dijklus beschikken wij over een mooie en uitdagende baan voor iedere golfer. Het staat vooral bekend om haar Westfriese gastvrijheid met top-3 noteringen bij diverse verkiezingen over heel Nederland.

3-daags Golfarrangement op de Veluwe met een dag golfen op een schitterende golfbaan

3 Dagen genieten op de Veluwe in een sfeervol 4-sterren hotel met 1 dag golfen op de naastgelegen 18-holes golfbaan midden in de Veluwse bossen. Verwen uzelf met een heerlijk golfarrangement en kom genieten.

Tijdens dit golfarrangement golft u op Golfclub Heelsum gelegen op voormalige heide- en zandgronden. De contouren van de baan geven zo extra uitdaging aan en keuzemogelijkheden in uw slagen. En dan moeten de snelle greens nog bespeeld worden.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Boek snel een Golfen en gastronomisch genieten arrangement weg! Kijkt u voor ons gehele aanbod op: Golfweekend.nl

Met vriendelijke groet
Carine Polman
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur