Kom heerlijk golfen aan de Bodensee. Er zijn veel mogelijkheden voor een golfvakantie in Duitsland aan de Bodensee. Geniet samen aan de Bodensee met één van de onderstaande golfaanbiedingen in Duitsland aan de Bodensee.

5-daagse gastronomische golfvakantie in Zuid-Duitsland met golfles

Tijdens deze 5-daagse golfvakantie in Baden-Württemberg gaat u golfen bij 2 verschillende golfbanen. U golft op Bad Saulgau (PAR 72) en Ravensburg GC (PAR 72). Daarnaast krijgt u een golfles om uw techniek op te frissen. Na het golfen kunt u bijkomen tijdens een massage in de wellness van het hotel en in de avond geniet u van een heerlijk gastronomisch 3-gangen menu.

Actief 3-daags Golfarrangement aan de Bodensee – Zuid-Duitsland

Bent u een ervaren golfer en wilt u golfen aan de Bodensee? Met dit Golfarrangement geniet u van 2 dagen 18-holes greenfee, gezelligheid, lekker eten en ontspanning in 1. Probeer 2 verschillende golfbanen in deze prachtige omgeving. U heeft de keuze tussen de volgende 3 golfbanen: Golfbaan Owingen-Überlingen, Golfbaan Steißlingen en Golfbaan Schloss Langenstein. Daarnaast kunt u in het hotel heerlijk ontspannen in de wellnessruimte met sauna, sanarium, infraroodcabine en stoombad.

Golfarrangement op het eiland Reichenau – Zuid-Duitsland

Tijdens dit 4-daags golfarrangement geniet u van een actieve vakantie vol met uitdagingen. Probeer 3 verschillende golfbanen, Golfbaan Owingen-Überlingen, Golfbaan Steißlingen en Golfbaan Schloss Langenstein in deze prachtige omgeving. Na een slag op de golfbaan geniet u van een overheerlijk diner, overnachtingen en alle wellnessfaciliteiten die het hotel te bieden heeft.

3-daags Golfarrangement bij de Bodensee in Duitsland

Heerlijk overnachten in een romantisch hotel bij de Bodensee in Duitsland. Tijdens dit 3-daagse golfarrangement gaat u 2 keer golfen bij Golfclub Owingen en Golfclub Bad Saulgau. Naast het golfen biedt het traditionele sfeervolle 4-sterren hotel een heerlijke wellness aan en bevindt zich in een mooie en rustige omgeving.

4-daagse golfarrangement bij de Bodensee in Duitsland – Golfen en Wellness

Heerlijk overnachten bij de Bodensee in Duitsland. Tijdens dit 4-daagse golfarrangement gaat u maar liefst 2 keer golfen bij Golfclub Owingen in de buurt gelegen van het hotel. U kunt genieten in de wellness en het hotel bevindt zich in een prachtige en rustige omgeving.

8-daagse golfvakantie bij de Bodensee – 5 dagen golfen op 3 golfbanen

Onvergetelijk overnachten in een romantisch hotel bij de Bodensee in Duitsland. Tijdens dit 8-daagse golfarrangement gaat u 5 keer golfen bij 3 verschillende eersteklas golfbanen in de buurt, namelijk: Golfclub Owingen, Golfclub Bad Saulgau en Country Club Schloss Langenstein. Het hotel biedt een heerlijke wellness aan en bevindt zich in een mooie en vredige omgeving.

Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden die er zijn om te golfen aan de Bodensee in Duitsland? Wacht niet langer en boek één van de arrangementen weg en geniet van een heerlijk sportief verblijf. Kijk voor andere golfarrangementen op: Golfweekend.nl

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Golfweekend.nl
Mail: reserveringen@golfweekend.nl
Bel: 088-5405830

Redacteur