Golfarrangement tussen de Heuvels. Het klinkt inderdaad als een geweldige manier om te genieten van zowel golfen als het prachtige Belgische landschap. De heuvels in Limburg bieden ook een unieke ervaring voor overnachtingen, met prachtige uitzichten en rustige omgeving.

Golfarrangement tussen de Heuvels

U bent van harte welkom voor een 3-daags verblijf op onze Buitenplaats waar u overnacht in één van onze mooie en ruime vakantiewoningen. We zijn gelegen in de groene natuur tussen de Limburgse glooiende heuvels. Tijdens uw verblijf kunt u uw slag verbeteren tijdens een dag golfen op Golfbaan Mergelhof met prachtig panoramisch uitzicht op de Belgische heuvels!

Golfbaan Mergelhof

De Mergelhof golfbaan is gelegen in het hart van Limburg, in het dorpje Kanne, tussen Maastricht en Genk. De baan is ontworpen door de Belgische golfarchitect Paul Rolin en biedt een prachtig uitzicht over het Limburgse heuvellandschap. De baan is een uitdagende par-72 baan met veel waterpartijen en mooie bunkers. De Mergelhof Golfbaan is een van de meest gewaardeerde golfbanen in België en wordt vaak gebruikt voor toernooien en competities.

Bekijk ook eens onze: 3 TIPS om heerlijk te golfen in Sauerland

De prachtige locatie

Wij geven u graag een gastvrij ontvangst op ons mooie plekje in het heuvelland van Zuid-Limburg. Wanneer u aankomt is gelijk duidelijk dat u in Zuid-Limburg bent, want de vakantiewoningen zijn allemaal in de stijl van typisch Limburgse hoeves en vakwerkbouw. Het prachtige uitzicht, de ruimte op het park, de ligging aan vele fiets-en wandelknooppunten in combinatie met de Limburgse bourgondische levensstijl maken deze buitenplaats tot een fantastisch vakantieadres!

Ons gehele aanbod golfarrangementen kunt u vinden op: Golfweekend.nl

Met vriendelijke groeten,
Robin Sanders
Golfweekend.nl
Mail: reserveringen@golfweekend.nl
Tel: 088-5405805