Bent u een échte golffanaat? Geniet dan van deze golfaanbieding aan de Duitse Oostzee! Speel 3 dagen lang onbeperkt op 2 schitterende banen in Suderholz, gelegen in de populaire deelstaat Mecklenburg-Von-Pommeren. Bewonder in de omgeving natuurlijke schoonheid, met uitgestrekte bossen, meren en schitterende kustgebieden.

Golfaanbieding aan de Duitse Oostzee

Geniet in oktober of april van een extra voordelige golfaanbieding aan de Duitse Oostzee! U verblijft op een prachtig golfresort in Suderholz. Het dorpje is gelegen in Mecklenburg-Von-Pommeren, de nummer 1 vakantiebestemming voor Duitsers. Tijdens uw verblijf kunt u onbeperkt uw slag slaan op de golfbaan en onbeperkt gebruik maken van andere faciliteiten zoals de driving range! ’s Avonds heeft u keuze uit een 2-gangen diner of een buffet. Bovendien kunt u na een heerlijke dag golfen gebruik maken van de wellnessfaciliteiten! Wat wilt u nog meer?

Het golfcomplex beschikt over 2 uitstekende 18-holes golfbanen, waarop u 3 dagen heerlijk gaat golfen. De 18 holes van de wedstrijdbaan “Mecklenburg-Vorpommern” (PAR 72) weerspiegelt typische delen en landschappen van Mecklenburg-Voor-Pommeren. Zachte heuvels, ruime greens en fraai vormgegeven waterhindernissen bepalen het imago van de golfbaan. Individueel ontworpen greens maken het golfen een ervaring op de 18 holes Strelasund-Island Course (PAR 71). Potbunkers, grote en sterk gegolfde greens, en drie grote waterhindernissen met een prachtige eilandgreen zijn de belangrijkste kenmerken van de baan naast de oude bomen. Boek deze golfaanbieding aan de Duitse Oostzee en sla uw slag op deze schitterende banen!

Bij deze 3-daagse Golfdeal aan de Oostzee is inbegrepen:

 • 2 Overnachtingen
 • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
 • 2x Een 2-gangendiner of continentaal buffet
 • Gratis fles water op de kamer bij aankomst
 • 3 Dagen onbeperkt golfen
 • 1x Het 1e biertje op de golfbaan
 • Onbeperkte tijd op de driving range
 • Onbeperkte tijd op de putting, chipping en pitching greens
 • Gebruik van wellness faciliteiten (tijdens openingstijden)
 • Gratis parkeren
 • Gratis Wi-Fi

Golfaanbieding aan de Duitse Oostzee

Golfresort in Suderholz

Slechts een Par 3 verwijderd van de Mecklenburg-Vorpommern-Course, liggen de twee luxe hotelgebouwen van het golfpark Strelasund. In totaal beschikken de gebouwen over 47 sfeervolle kamers. Alle kamers in het oudste gebouw dragen de namen van verschillende steden in Mecklenburg-Voor-Pommeren, de kamers in het nieuwste gebouw dragen de naam van meren in Mecklenburg-Voor-Pommeren. Zo leert u ook nog een beetje over de omgeving! Beide hotelgebouwen bieden een prachtig uitzicht over de baan. De spa “StrelaMare” met een binnenzwembad, sauna’s, stoombad en een breed scala aan behandelingen bevindt zich op de begane grond. Geniet van deze golfaanbieding aan de Duitse Oostzee en overnacht op dit prachtige golfcomplex!

Bekijk ook dit golfarrangement in België!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830