Inspanning en ontspanning

Heeft u plannen gemaakt met uw golfpartner om binnenkort weer eens weekendje weg te gaan? Leuk! En wat is er nou lekkerder dan na een actieve dag op de baan weer even tot rust te komen? Met één van deze TOP 5 arrangementen geniet u van een heerlijke combinatie tussen inspanning (op de golfbaan) en ontspanning (in de wellness)! De provincie Limburg is dé plek waar u naartoe gaat voor deze combinatie! Kortom, geniet van golf en wellness in Limburg!

TOP 5 Golf en Wellness in Limburg

Golfweekend arrangement in Midden-Limburg
Als golfliefhebber moet u ooit eens gespeeld hebben op de schitterende golfbaan van Herkenbosch. Deze 18 holes golfbaan wordt als de mooiste bosbaan van Nederland betiteld. Geniet van een heerlijk golfweekend in gezellig en gastvrij Limburg. Na een actieve dag op de baan komt u tot rust in de wellness van het hotel.

2-Daags Golfarrangement op de mooiste golfbanen in Zuid-Limburg
Ook dit arrangement behoort in de TOP 5 Golf en Wellness in Limburg! Sla een hole-in-one op de mooiste golfbanen van Nederland! De heuvels van Zuid-Limburg bieden een prachtig decor voor professionele golfbanen met verschillende moeilijkheidsgraden. Meerdere schitterende golfbanen liggen in de directe omgeving van het 4-sterren hotel met wellness en zorgen gegarandeerd voor veel golfplezier, maar ook de nodige golf uitdaging voor echte golfliefhebbers.

3 Landen Golfarrangement – 3-dagen genieten met verblijf bij een kasteel in Limburg
Golfen in Duitsland, Nederland en Belgie en slapen bij een Kasteel. Dit arrangement heeft alles in huis voor de ervaren golfer. Elke dag speelt u op een andere baan en ’s avonds geniet u in het hotel van een heerlijk diner. Ga jij voor de hole-in-one? Geniet van heerlijke sportieve dagen in Limburg. Daarnaast kunt u ook heerlijk ontspannen in de wellness van het hotel.

Golfen, relaxen en een nachtje slapen in het Kuuroord in Valkenburg
Ontspanning en sportiviteit met elkaar combineren? Dan is dit arrangement perfect voor u! In het kuuroord kunt u 2 dagen genieten in de sauna’s en baden en heeft u een heerlijke beautybehandeling. Daarnaast kunt u een dag heerlijk golfen op de Golfbaan het Rijk van Margraten en 18-holes lopen. Dit uitje kan ook niet ontbreken aan de TOP 5 Golf en Wellness in Limburg.

3-daags Golfarrangement in Midden-Limburg en golfen op 2 golfbanen
Zin om 3 dagen er op uit te gaan en op 2 verschillende golfbanen te golfen? Dan is dit 3-daagse golfarrangement een hele mooie golftrip. U verblijft in een sfeervol hotel in Vlodrop met wellness en speelt een dag op de schitterende golfbaan van Herkenbosch en een baan naar keuze. Kortom, geniet van 2 mooie golfdagen en boek deze speciale golfaanbieding.

Met golfende groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Golfweekend.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.