Heeft u zin om er tussen uit te gaan en heerlijk te fietsen? Kom genieten van het prachtige weer en ontdek onze fietsarrangementen in Overijssel! De provincie Overijssel heeft prachtige natuurgebieden en natuurparken waar u zeker van gaat genieten.

5-daagse Fietsvakantie door Drenthe en Overijssel – Ontdek Giethoorn en 3 Nationale Parken

Tijdens deze 5-daagse Fietsvakantie overnacht en fietst u van hotel naar hotel. U overnacht in 2 verschillende hotels en fietst door de prachtige natuur van Giethoorn, de Nationale Parken Weerribben-Wieden, Drents-Friese Wold en Dwingelderveld. Pluspunt: uw bagage wordt gebracht naar het volgende adres! Drenthe is Fietsprovincie nummer 1 en heeft prachtige natuurgebieden en natuurparken waar u als fietsliefhebbers op en top van kunt genieten!

Bijzondere 4-daags Fietsarrangement in het Twentse landschap

Met dit 4-daagse Fietsarrangement in het Twente landschap fietst u door de prachtige omgeving van bossen, heide en water. Komt u genieten van dit leuke hotel? Boek dan snel dit Fietsarrangement in Overijssel weg. Geniet in het sfeervolle hotel van een diner in het restaurant en de vele faciliteiten. Het hotel beschikt over veel verschillende soorten hotelkamers waardoor u volledig tot rust komt na een heerlijke dag fietsen door de mooie natuur!

3-daags Fietsarrangement Giethoorn met exclusieve Happen en Trappen fietstocht

U gaat overnachten met dit 3-daags Fietsarrangement in een uniek Chatel in hartje Giethoorn. Daarnaast ontdekt u de prachtige omgeving met deze Happen en Trappen fietstocht. Dit houdt in dat er tijdens het fietsen een aantal culinaire stops plaatsvinden. Tijdens de fietsroute fietst u door Giethoorn en natuurgebied de Wieden. Daarnaast ontdekt u ook de plaatsjes Wanneperveen, Belt- en Schutsloot- en Sint Jansklooster.

Wacht niet langer en boek snel een van de Fietsarrangementen in Overijssel weg. Wij hebben ook genoeg mogelijkheden indien u liever in een andere plaats fietst, kijkt u dan eens op: Fietsarrangement.nl voor ons gehele aanbod aan Fietsarrangementen.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur