Wilt u graag komen fietsen in een Duitse wijnstreek? Boek dan deze mooie fietsvakantie tussen de glooiende heuvels van Rheinhessen. Ontdek de prachtige omgeving van het landgoed!

Waarom fietsen?

Er zijn een aantal redenen waarom fietsen zo goed voor ons is en waarom het ook steeds populairder wordt. Zowel voor onze mentale als fysieke gesteldheid kan fietsen een positief effect op ons hebben. U maakt uw hoofd even helemaal leeg en denkt nergens anders aan. Deze ontspanning is uiteindelijk ook weer goed voor een betere nachtrust. Daarnaast doet het ook een heleboel goed voor ons lichaam. Onze botten en spieren worden sterker, de conditie wordt verbeterd en uiteraard helpt het ook bij die extra kilootjes die u misschien graag nog kwijt wilt raken. Dus tijdens deze fietsvakantie tussen de glooiende heuvels van Rheinhessen geniet u niet alleen van de prachtige omgeving, maar u denkt ook nog eens aan uw gezondheid! Dat is nog eens een win-win situatie 😜.

Fietsvakantie tussen de glooiende heuvels van Rheinhessen

Ga eropuit met de fiets en ontdek de pittoreske omgeving van Rheinhessen vanuit dit sfeervolle landgoed. Met onze handige fietsroutes ontdekt u de mooiste plekken tijdens een heerlijke fietsvakantie. U overnacht in een luxe hotelkamer of studio met uitzicht op de wijngaarden en glooiende heuvels. Na een actieve dag op de fiets bent u van harte welkom in het restaurant voor een heerlijk diner.

Fietsend de omgeving ontdekken

In de pittoreske omgeving zijn er traditionele struisvogelboerderijen, gezellige landherbergen en moderne wijnwinkels die u uitnodigen om even te stoppen en te bezoeken tijdens uw fietsvakantie tussen de glooiende heuvels van Rheinhessen.

Ervaar de rust van dit landschap of begin aan een historische reis door onze traditionele steden op de fiets. Maak kennis met de vriendelijke mensen van deze regio en ontdek hoe de zon helpt bij het maken van wijn.

Boek deze mooie fietsvakantie tussen de glooiende heuvels van Rheinhessen en fiets door de mooie Duitse wijnstreek!