Waarom fietsen?

Er zijn een aantal redenen waarom fietsen zo goed voor ons is en waarom het ook steeds populairder wordt. Zowel voor onze mentale als fysieke gesteldheid kan fietsen een positief effect op ons hebben. U maakt uw hoofd even helemaal leeg en denkt nergens anders aan. Deze ontspanning is uiteindelijk ook weer goed voor een betere nachtrust. Daarnaast doet het ook een heleboel goed voor ons lichaam. Onze botten en spieren worden sterker, de conditie wordt verbeterd en uiteraard helpt het ook bij die extra kilootjes die u misschien graag nog kwijt wilt raken. Dus tijdens de fietsvakantie door de Drentse Aa geniet u niet alleen van de prachtige omgeving, maar u denkt ook nog eens aan uw gezondheid! Dat is nog eens een win-win situatie 😜.

Fietsvakantie door de Drentse Aa

In het natuurgebied de Drentsche Aa vindt u dit hotel waar u zich bij binnenkomst direct thuis zult voelen. Vanuit dit hotel fietst u heerlijk door Drenthe, kunt u de hunebedden bezoeken en leuke musea maar ook gewoon lekker fietsen en onderweg een stop maken in een gezellig Drents dorpje. Geniet van een heerlijk fietsvakantie door de Drentse Aa. 

Het hotel en de faciliteiten

De 78 hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en afgestemd op de natuurlijke omgeving. Voor extra comfort kunt u terecht in onze Junior Suites met bubbelbad. Daarnaast bieden alle kamers een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Culinaire fijnproevers komen niets tekort. Beleef Live Cooking in het ruime Paviljoen Duinoord of geniet na met een drankje in ons Grand Café. Nagenieten met een drankje doet u in het Grand Café bij een knisperend haardvuur. Een verwarmd binnenzwembad, sauna, solarium en tennisbaan maken het verblijf compleet tijdens uw fietsvakantie door de Drentse Aa.

Ontdek de omgeving

Het hotel is ideaal gelegen om één van de mooiste Nederlandse natuurgebieden te ontdekken. Een avontuurlijke fietstocht brengt u oog en in oog met alle pracht en praal van het 5-sterren natuurgebied. Hier ervaart u echte stilte en rust tijdens uw fietsvakantie door de Drentse Aa.

Wilt u toch liever meer drukte opzoeken? Fiets dan naar omliggende steden, zoals Groningen of Assen, die volop kunst, cultuur en winkelplezier bieden.

Geniet van een heerlijke 5-daagse Fietsvakantie door de Drentse Aa vanuit dit hotel in Zeegse!