Geniet tijdens deze 5-daagse fietsvakantie van fietsen van hotel naar hotel van het Venetië van het Noorden (Giethoorn), de Nationale Parken Weerribben-Wieden, Drents-Friese Wold en Dwingelderveld. Elk met een eigen uniek karakter!

Programma tijdens het Fietsen van hotel naar hotel

Tijdens deze 5-daagse fietsvakantie ontdekt u de prachtige natuur van het noorden van Nederland. U reist allereerst op eigen gelegenheid naar het hotel in Zwartsluis, waar u de eerste 2 nachten zult verblijven. U fietst de volgende dag ongeveer 59 kilometer door de prachtige omgeving van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

De volgende dag gaat de fietstocht van 55 kilometer door Giethoorn en langs een aantal leuke musea. Aan het eind van de middag fietst u het Nationaal Park Drents-Friese Wold binnen en bereikt u uw hotel in Dwingeloo! De volgende dag gaat u een fietstocht van ongeveer 60 kilometer maken door Nationaal Park Drents-Friese Wold. Aan het einde van de rondrit komt u weer aan bij uw hotel voor uw overnachting.

Op de laatste dag van deze fietsvakantie met fietsen van hotel naar hotel fietst u door het Nationaal Park Dwingelderveld, waarbij u ook langs het Drukkerijmuseum fietst. Aan het einde van de fietstocht komt u weer aan bij het hotel in Zwartsluis, de terugreis naar huis kan beginnen.

Tijdens deze fietsvakantie wordt uw bagage van hotel naar hotel gebracht. Handig toch? Dan hoeft u zelf niet uw bagage mee te vervoeren!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van dit arrangement? Dan kunt u online of telefonisch gemakkelijk uw aanvraag indienen en uw wensen kenbaar maken! Wij zorgen ervoor dat uw fietsvakantie met fietsen van hotel naar hotel een onvergetelijke ervaring wordt!

Kijkt u voor al onze fietsvakanties ook eens op; Fietsvakantie.tips, voor ons gehele aanbod!

Met vriendelijke groet
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur