Ons land heeft veel mooie plekken om te ontdekken tijdens een heerlijk fietstocht. De Waddeneilanden zijn daar een voorbeeld van. Ontdek de prachtige natuur tijdens het fietsen op Ameland en kom weer even helemaal tot rust tijdens een lekker weekendje weg!

Waarom fietsen?

Er zijn een aantal redenen waarom fietsen zo goed voor ons is en waarom het ook steeds populairder wordt. Zowel voor onze mentale als fysieke gesteldheid kan fietsen een positief effect op ons hebben. U maakt uw hoofd even helemaal leeg en denkt nergens anders aan. Deze ontspanning is uiteindelijk ook weer goed voor een betere nachtrust. Daarnaast doet het ook een heleboel goed voor ons lichaam. Onze botten en spieren worden sterker, de conditie wordt verbeterd en uiteraard helpt het ook bij die extra kilootjes die u misschien graag nog kwijt wilt raken. Dus tijdens het fietsen op de Ameland geniet u niet alleen van de prachtige omgeving, maar u denkt ook nog eens aan uw gezondheid! Dat is nog eens een win-win situatie 😜.

Fietsen op Ameland

De echte fietsliefhebbers komen op Ameland helemaal aan hun trekken. Stap de fiets op en ontdek het prachtige Waddeneiland van Nederland. Na een actieve dag op de fiets bent u van harte welkom in het hotel waar u geniet van een heerlijk 3-gangen diner. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Met het fietsen op Ameland ontdekt u weer een nieuw stukje van Nederland!

Hotelfaciliteiten en kamers

Het hotel ligt tussen het dorpje Nes en het Noordzeestrand. Het is de perfecte plek voor een weekendje fietsen op Ameland. Vanaf het hotel beginnen diverse fiets- en wandelroutes om het Waddeneiland te ontdekken. En op vijf minuten loopafstand vindt u de gezellige drukte van het dorpje Nes. Het hotel beschikt over 98 comfortabele hotelkamers en studio’s, mét balkon of terras. Ga lekker zwemmen in het verwarmde binnenzwembad of warm op in de sauna!

Het hotel beschikt over zowel hotelkamers als studio’s. De moderne balkonkamers zijn van alle gemakken voorzien die u kunt verwachten van een 4-sterren hotel. Alle kamers hebben een balkon en zijn voorzien van een espressomachine.

Wilt u het prachtige Waddeneiland komen ontdekken? Kom dan heerlijk fietsen op Ameland!