Dit jaar lekker fietsen langs de kust van Scheveningen en genieten van de leuke terrasjes? Uitwaaien aan het strand tijdens een 3-daagse fietsvakantie en er lekker tussenuit, wie wilt dat nou niet?! Geniet van de comfort in uw hotelkamer en laat u in de ochtend verassen door een heerlijk uitgebreid ontbijt. In de avond geniet u van een heerlijk diner en ook voor op de fiets krijgt u een lunchpakketje mee!

weekendje weg in scheveningenOntdek Scheveningen en omgeving

Drie dagen fietsen langs de kust van Scheveningen? De perfecte omgeving voor het maken van fiets- en wandeltochten. De badplaats beschikt over meerdere stranden en in de omgeving is meer dan genoeg bosrijke omgeving te vinden. Pak de tram richting Den Haag om een dagje te shoppen en ontdek al het moois wat de stad Den Haag te bieden heeft.

Overnachten in het hotel

Dit luxe hotel is centraal gelegen in de populaire badplaats Scheveningen, goed te bereiken met de auto maar ook zeker met het openbaar vervoer. Een fijne plaats die geschikt is voor zowel jong als oud. Op loopafstand vindt u het Holland Casino, AFAS Circustheater, de Pathé bioscoop en nog veel meer. U zult u hier dus niet snel vervelen!

Het hotel beschikt over 120 comfortabele hotelkamers, waarvan 12 royale suites met uitzicht op het strand, 4 mindervalide kamers en een luxe restaurant. Bent u dus met een groter gezelschap, geen probleem!

Op zoek naar een weekendje weg in Scheveningen om volledig te relaxen? Bekijkt u dan ook dit weekendje in een strandhotel!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur