Bent u ook even toe aan een heerlijk weekendje weg? Bekijk dan snel ons Fietsen in de Eifel streek arrangement! De Eifel is de perfecte omgeving om te fietsen dankzij zijn uitgebreide netwerk van uitstekend ontwikkelde fietspaden. Met dit 4-daags Fietsarrangement geniet u in een sfeervol hotel in een comfortabele kamer en ook geniet u van een heerlijk diner!

Sfeervol hotel en comfortabel ingerichte hotelkamers en appartementen

Het hotel biedt u een gemoedelijke sfeer met een restaurant en wellnessfaciliteiten. Vanwege de rustige ligging en het prachtige heuvelachtige land is deze locatie voor u als rustzoeker een waar paradijs. In het hotel overnacht u in een comfortabel ingerichte kamer of appartement. Alle kamers en appartementen zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, flat screen tv, wifi en föhn. Kom heerlijk genieten van Fietsen in de Eifel streek in Duitsland en kom tot rust in dit sfeervolle hotel.

De prachtige omgeving van de Eifel ontdekken – Fietsen in de Eifel Streek

Maak de mooiste fietstochten in de Eifel. De Eifel is toegankelijk voor fietsers dankzij een uitgebreid netwerk van uitstekend ontwikkelde fietspaden. Alle routes zijn consequent bewegwijzerd en toeristische informatieborden geven uitleg over bezienswaardigheden onderweg.

Restaurant en wellnessruimte

Na een heerlijke fietstocht komt u bij in het gezellige restaurant met zomerterras dat u uit nodigt voor een heerlijk diner. Van de traditionelelandelijke en stevige keuken geniet u van de versheid en regionaliteit.

Het hotel beschikt ook over een kleine wellnessruimte voor cosmetica en feel-good massages. Neemt u even de tijd voor zich zelf en onderbreek het dagelijkse leven in de Eifel, een van de grootste en mooiste energiebronnen in Duitsland.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur