Wij Nederlanders zijn gek op fietsen en dat is ook niet zo raar, want er zijn een heleboel mooie plekken te ontdekken in ons land. Maar waar vindt u deze mooie plekken? Nou, in Brabant bijvoorbeeld. Om u een handje op weg te helpen heb ik een TOP 3 Fietsen in Brabant en bijzonder overnachten samengesteld.

Waarom fietsen?

Ik kan u meerdere redenen noemen waarom fietsen in ons land zo populair is. Zo is de fiets een makkelijk voertuig om even snel te pakken. Daarnaast fietsen we ook gewoon voor de lol, bijvoorbeeld met een fietsarrangement in Brabant. Of het nu met zonnig weer is of met een beetje miezer. Wij Nederlanders zijn gek op fietsen. Tevens draagt het ook bij aan onze gezondheid en is fietsen veel goedkoper dan andere vervoersmiddelen.

Nederland kent veel bijzondere landschappen. Deze landschappen lopen uiteen van coulisselandschappen tot aan heuvellandschappen waar u meer uitdaging vindt. Bent u benieuwd naar deze bijzondere landschappen? Kom het ontdekken tijdens één van deze TOP 3 Fietsen in Brabant en bijzonder overnachten.

Fietsen in Brabant en bijzonder overnachten

3-daags Fietsarrangement rondom ons landgoed in Brabant
Beleef de rijkdom van de Brabantse natuur! Ontdek de schoonheid van de Strabrechtse Heide en fiets langs het grootste Ven van Nederland en geniet van het uitgestrekte heidelandschap. Een echt natuurrijk weekend waarbij u er op de fiets op uit trekt de natuur in.

Brabants Fietsarrangement – Overnachten op een landgoed met Historische allure
Er even tussenuit en weg van de drukte van de steden? Rond dit landgoed vindt u mooie fietspaden en vele fietsroutes. En na een ontspannende dag geniet u van een heerlijk diner op het landgoed en blijft u lekker een nachtje slapen. Geniet van deze heerlijke 2-daagse fietsaanbieding.

3-daags Fietsarrangement en slapen in een voormalig klooster
Oorspronkelijk was het hotel een klooster maar tegenwoordig is het een modern en luxe 4-sterrenhotel met diverse hotelfaciliteiten. De combinatie van de historie en oorspronkelijke sfeer die bewaard zijn gebleven, geeft dit hotel haar unieke karakter en beleving! Fiets vanuit dit hotel de mooie regio Peelland door en ontdek een bijzonder stukje Brabant.

Met fietsende groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Fietsarrangement.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.