Duitse wijnroute wandelen in Bad Durkheim. Ontdek dit bijzondere stukje Duitsland tijdens dit heerlijke 4-daags wandelarrangement. Overnachten in een hotel omgeven door wijngaarden en een prachtig uitzicht over de stad Bad Dürkheim. Tijd voor een mooie wandeling en even helemaal tot rust te komen. Een lekker lunchpakket mee voor onderweg en genieten maar!

4 dagen wandelen in Bad Durkheim

Bij dit volledig verzorgd 4-daags wandelarrangement is aan alles gedacht. Laat u gewoon even verwennen en geniet van de mooie omgeving van Bad Dürkheim. In de ochtend staat er een heerlijk uitgebreid ontbijt voor u klaar, een lunchpakket krijgt u iedere dag weer mee voor onderweg en bij terugkomst in het hotel wordt er een heerlijk 3-gangen diner voor u geserveerd.

Het hotel

Het hotel heeft een historisch verleden. In de tijd van de romeinen was men overtuigd om wijn te verbouwen in het zicht van de Annaberg. Op slechts enkele minuten lopen van Annaberg kunt u de Romeinse wijngaard Weilberg bezoeken. Die wordt beschouwd als de oudste bekende wijnmakerij ter wereld. In 1545 werd er een steenfabriek van gemaakt waarbij hedendaags de oude verbrandingskamers nog steeds te zien zijn.

Toch liever een ander wandelarrangement in Duitsland? Bekijk hier dan nog 3 wandelarrangementen in Duitsland.

Wandelen in Nederland kan natuurlijk ook! Bekijk onze diverse wandelarrangementen op: www.wandelarrangement.nl

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur