Dagje uit met familie in Giethoorn

Organiseert u dit jaar de familiedag en bent u nog inspiratieloos? Wat dacht u van het Venetië van het noorden! Voor een geslaagd dagje uit met familie in Giethoorn bent u hier helemaal aan het juiste adres. Dit veelzijdige waterdorp biedt boordevol mogelijkheden voor zowel jong als oud. Met dit combinatie arrangement gaat u punteren met een puzzelroute en kunt u als afsluiting lekker smikkelen in het restaurant tijdens een 3-gangen diner!

In Giethoorn zijn veel mogelijkheden voor een mooie tocht op het water. Vaar bijvoorbeeld door de smalle kanaaltjes met aan de zijkant prachtige bloemen en unieke huisjes aan het water. Of vaar door het Nationale Park Weerribben-Wieden waar u ook diverse flora en fauna tegenkomt. Het is super leuk om zelf met een bootje te gaan varen.

Het programma

10.30 uur
Ontvangst in ons bekroonde restaurant met 2 kopjes koffie of thee en een ambachtelijk appelgebak met slagroom.

11.30 uur
U wandelt naar de punters voor een picknick-punter-puzzeltocht door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde.

15.00 uur
U heeft gelegenheid om een wandeling te maken, met de mogelijkheid om een museum of galerie te bezoeken.

16.30 uur
Vervolgens bent u weer terug bij ons restaurant in Giethoorn voor een consumptie (excl.).

17.00 uur
Tot slot kunt u napraten over deze geslaagde dag tijdens een 3-gangendiner of barbecue in/bij ons restaurant.

Voor de kinderen soep vooraf, gevolgd door friet met een keuze in een frikadel/kroket/kuikenschnitzel met appelmoes en mayonaise.

U boekt hier een gezellig dagje uit met familie in Giethoorn!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.