Heeft u zin om samen er 2 dagen tussenuit te gaan? Kom de culturele Hanzestad Zutphen ontdekken. Zutphen staat bekend om zijn leuke winkeltjes, terrassen en schitterende gebouwen. Daarnaast kunt u in het centrum de bijzondere musea bezoeken om wat cultuur op te snuiven. Geniet tijdens deze 2-daagse Culturele city trip in de Hanzestad Zutphen van al het moois dat Zutphen te bieden heeft en breng samen tijd door in het sfeervolle hotel waar u ook geniet van een 3-gangen diner.

Ontdek de cultuur van Zutphen in de musea

Bij aankomst van de culturele city trip in de Hanzestad Zutphen ontvangt u in het hotel een entreekaart voor Musea Zutphen. Met deze entree kaart kunt u tijdens uw verblijf bezoek brengen aan meerdere musea. In het Stedelijk Museum Zutphen wordt de geschiedenis van de Hanzestad Zutphen en omgeving getoond. De geschiedenis wordt getoond met oude kaarten, plattegronden, stadsgezichten, portretten en foto’s. Bent u een kunstliefhebber? Bezoek dan ook op de 1e etage het Henriëtte Polak Museum.

Sfeervolle hotel tijdens de culturele city trip in de Hanzestad Zuthpen

U verblijft in het gezellige en sfeervolle hotel midden in het centrum van de eeuwenoude Hanzestad Zutphen. Het interieur vormt een bijzondere combinatie van architectuur en kunst. In het hotel bevinden zich zowel 17e & 18e -eeuwse schilderijen als hedendaagse kunst. Tijdens uw verblijf heeft u de keuze uit een 1-persoonskamer, 2-persoonskamer of een suite. Alle kamers zijn comfortabel uitgerust. Op alle kamertypes kunt u gebruik maken van gratis wifi.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden tijdens de 2-daagse Culturele city trip in de Hanzestad Zutphen? Wacht niet langer en boek een gezellig weekendje weg in Zutphen. Kijk voor meer city trips op: hotelidee.nl.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805
Redacteur