Culinair Kasteelarrangement

Verscholen in een groen dal en omgeven door landerijen en bossen ligt dit mooie kasteel in het Zuid-Limburgse Doenrade. Dit unieke rijksmonument uit de 12e eeuw biedt een uniek decor voor een heerlijk culinair kasteelarrangement! Kortom, kom 3 dagen genieten en op 1 avond is een culinair 5-gangen diner inbegrepen. Gezellig om met vrienden te doen of met uw geliefde.

Bijzonder overnachten

Het kasteel biedt 20 hotelkamers, een culinair kasteelrestaurant, een gezellige serre, een prachtig terras, een ruime omliggende tuin en een sauna. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van douche of bad, tv, telefoon en gratis wifi. Tevens zijn enkele kamers voorzien van een airco. 

Heerlijk 5-gangen diner

Tijdens dit culinair kasteelarrangement geniet u op 1 avond van een heerlijk 5-gangen signature diner. De chef en zijn brigade staan garant voor een verfijnde kookstijl en gebruiken hiervoor natuurlijk de mooiste producten uit eigen streek! Tevens heeft het bijzondere kasteelrestaurant een sfeervolle ambiance. Kortom, hier gaat u op en top genieten!

Verras uw smaakpupillen tijdens dit Culinair Kasteelarrangement in het Limburgse Doenrade!

Wilt u graag een keer uw geliefde verrassen? Bekijk dan ook eens dit Romantisch Kasteelarrangement in Utrecht!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.