Zin om er even tussen uit te gaan? Boek dan een 4-daagse Fietsvakantie in Drenthe weg! In deze vakantie fietst u door de geschiedenis van Drenthe, zoals die van het gevangenisdorp Veenhuizen en die van voormalig Kamp Westerbork. Ook zult u langs de hunebedden fietsen.

4-daagse Fietsvakantie in Drenthe

In de fiets- en wandelprovincie Drenthe is het goed vertoeven. Drenthe is Fietsprovincie nummer 1 en heeft prachtige natuurgebieden en natuurparken waar u als fietsliefhebber zeker gaat genieten! U fietst van hotel naar hotel waardoor u de provincie Drenthe goed gaat verkennen. Heerlijk fietsen en de bagage wordt voor u naar het volgende adres gebracht.

Het programma

Tijdens deze 4-daagse Fietsvakantie in Drenthe fietst u van hotel naar hotel. In totaal verblijft u in 3 verschillende hotels en uw bagage wordt van hotel naar hotel gebracht. U fietst onder andere door het Nationaal Park Drentsche Aa en over het Balloërveld. Naast natuur is Drenthe natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de hunebedden. Ook fietst u langs voormalig kamp Westerbork en het Nationaal Gevangenismuseum. Daarnaast fietst u ook nog langs de bezienswaardigheden Internationaal Klompenmuseum, Museum de Buitenplaats voor figuratieve kunst of het Muziek Museum Vosbergen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden en het volledige programma van deze 4-daagse Fietsvakantie in Drenthe waar u van hotel naar hotel fietst? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor ons gehele aanbod aan fietsvakanties, kijkt u eens op: Fietsvakantie.tips.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur