Kom genieten van dit 4-daags Wandelarrangement in Vijlen in de provincie Limburg. Op een bijzonder plekje in Limburg, hoog op de Vijlenberg, ligt dit sfeervolle familiehotel. Tijdens het wandelen in Vijlen in Limburg geniet u in een sfeervolle kamer, in de ochtend van een lekker ontbijt en in de avond van een overheerlijk 3-gangen diner.

Door de prachtige omgeving wandelen in Vijlen in Limburg

De omgeving van Vijlen is uitermate geschikt voor het maken van prachtige wandelingen. Vijlen staat bekend om zijn hoogteverschillen, waardoor Vijlen ook bekend staat als het Bergdorpje van Nederland.

De statige toren van de Martinuskerk spitst fier en vooral hoog boven het landschap uit, en is daarmee een oriëntatiepunt voor wandelaars. In het fraaie buitengebied komt u monumentale kleinoden tegen. Overal op de route liggen heerlijke gelegenheden , waar u gebruik kan maken van Limburgse specialiteiten.

Het sfeervolle hotel

U overnacht in één van de 14 verzorgde hotelkamers die compleet zijn ingericht en voorzien van bad of douche, toilet en kabel-tv. Met het uitgebreid en heerlijk ontbijt kunt u de dag weer goed beginnen. Daarnaast biedt het tuinterras een boeiend uitzicht op het Limburgse heuvelland. Kom volledig tot rust in het hotel na het wandelen in Vijlen in Limburg! Verder heeft het hotel een eigen gratis parkeerplaats, bergruimte voor fietsen en is er uitstekende WIFI in alle kamers, restaurant en terras.

Wilt u komen wandelen in Limburg en houdt u wel van een heuvelachtig landschap? Wacht niet langer en boek dit 4-daags Wandelarrangement in Vijlen weg! U zult gegarandeerd een leuke tijd beleven tijdens het wandelen in Vijlen in Limburg. Liever wandelen in een andere plaats? Klik dan op: Wandelarrangement.nl

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur