Kom genieten en sla uw slag met één van de onderstaande 3 nieuwe golftrips in België! Verken de Belgische Ardennen, het Belgische Mol of Genk en kom genieten van één van de 3-daagse Golfarrangementen in België.

3-daags Golfarrangement in de Belgische Ardennen – Golfen in een bosrijke omgeving

Geniet met dit Golfarrangement in België in een bosrijke omgeving in de Belgische Ardennen in het dorpje Marcourt. In het hotel staat een heerlijk 4-gangen verrassingsdiner voor u klaar en u overnacht in een comfortabele kamer.

Naast een heerlijk verblijf is ook een 18-holes Greenfee inbegrepen. Deze 18-holes baan is een parel in de bosrijke omgeving van eeuwenoude bomen en ruig terrein. De greens zijn snel en worden beschermd door bunkers en waterpartijen, waardoor precisiespel een absolute must is.

3-daags Golfarrangement in het Belgische Mol – Golfen en overnachten

Dit 3-daags Golfarrangement in het Belgische Mol is een echte aanrader! Het hotel ligt midden in het centrum van Mol en beschikt over zowel ruime, moderne hotelkamers als gemeubelde appartementen, aangevuld met een uitstekende dienstverlening, garanderen u een aangenaam en rustig verblijf.

U zult golfen op het prachtige domein van de Steenhoven Country Club. Deze werd reeopgericht in 1987 en vormt een werkelijk prachtig onderhouden 18-holes golfbaan midden in het Kempische pittoreske Postel.De Steenhoven Country Club beschikt over een 18-holes golfbaan en vormt de ideale sportieve uitdaging voor zowel de gevorderde als voor de beginnende golfspeler.

3-daags Gastronomisch Golfarrangement in Belgie met Golfbaan aan het Hotel

Dit gastronomisch golfarrangement in het Belgische Genk is perfect voor u, wanneer u niks te kort wil komen. Na een uitgebreid ontbijt stapt u zo de golfbaan op. In de avonden geniet u van een gastronomisch diner in het restaurant dat door Michelin is erkend met een Bib Gourmand!

De golfbaan heeft een erg gevarieerd parcours aangelegd in zijn bosrijke en licht heuvelachtige omgeving. De amateurgolfer vindt via heidepartijen, waterhindernissen, loof- en naaldbomen makkelijk zijn weg naar de grote, snelle greens. De “pro” daarentegen krijgt de kans om het volledige slagenarsenaal uit de hoed te toveren!

Wacht niet langer en boek een Golfarrangement in België weg! Geef aan ons uw wensen door en wij kijken de mogelijkheden graag voor u na! Liever een ander weekend weg golfen? Kijk dank op: Golfweekend.nl

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur