Feestelijk het nieuwe jaar in

Bent u op zoek naar een mooie locatie om feestelijk het nieuwe jaar in te gaan? Bekijk dan eens deze TOP 3 aanbiedingen en kom 3 dagen Oud en Nieuw vieren . Alleen, met uw partner of met vrienden en familie het jaar 2021 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2022? Luidt dan het nieuwe jaar in buiten de deur op een prachtige en sfeervolle locatie in Brabant, Zeeland of Twente!

TOP 3 – 3 Dagen Oud en Nieuw vieren

3-daags Oud en Nieuw arrangement in het Brabantse Zevenbergen
Een gezellige jaarwisseling beleven in het Brabantse Zevenbergen. Bij dit hotel kunt u aan komen op 30 of 31 december. Er is een diner inbegrepen en op oudjaarsavond een luxe 4-gangen diner om gezellig wat langer te tafelen. Naast lekker tafelen kunt u overdag heerlijk genieten, het hotel ligt in de buurt van de Biesbosch of wilt u een stad bezoeken dan ligt Breda in de buurt.

3-daags Oud en Nieuw arrangement – Genieten op Walcheren in Zeeland
Kom 3 dagen Oud en Nieuw vieren. Met de jaarwisseling genieten op het Zeeuwse eiland Walcheren en verblijf in een heerlijk hotel in het centrum van Middelburg. U verblijft 3 dagen met op oudjaarsavond een luxe buffet dansant en op nieuwjaarsdag een heerlijk nieuwjaarsontbijt met een glas bubbels. Kom met uw geliefde of gezellig met vrienden genieten in Zeeland.

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Twente – Genieten in een bosrijke omgeving
Op zoek naar een Oud & Nieuw arrangement in Twente? Geniet van een 3-daags oud & nieuw arrangement aan rivier de Dinkel. Naast het heerlijke arrangement kunt u ook genieten van de vele faciliteiten in het hotel waaronder een binnenzwembad en een sauna. Ook is Enschede dichtbij, dus leuk om een dagje te bezoeken.

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Oudjaarsuitje.nl