Van harte welkom in hartje Maastricht. Zoekt u een kleinschalig en persoonlijk hotel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons hotel is gelegen aan het levendige Vrijthof in een oud herenhuis en staat garant voor comfort en persoonlijke service. Onze 10 hotelkamers zijn recentelijk vernieuwd en in een modern jasje gestoken.

Mogen wij u snel verwelkomen in het bruisende stadscentrum van Mestreech? 


Bij dit Bourgondisch genieten arrangement in Maastricht is inbegrepen:
  • Een attentie van koffiebranderij Blanche Dael op de kamer
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • Huisaperitief voorafgaand aan het diner
  • Een 4-gangen keuzemenu in het restaurant op de 1e avond
  • Luxe city guide van Maastricht

Prijs: vanaf € 149,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Op vrijdag en zaterdag geldt een toeslag van € 10,00 p.p.p.n.

*Let op: het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag. Arriveert u op dinsdag dan serveren wij het diner op woensdag. 
Het hotel is gevestigd in een oud herenhuis, er is geen lift aanwezig in het hotel. Uiteraard helpen wij u graag me de bagage.

De prijs van dit 3-daags Bourgondisch genieten arrangement in hartje Maastricht is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.