Golfen over de grens

Met één van deze 3 TIPS voor 2 Landen golfarrangementen verblijft u een in sfeervol hotel en kunt u op 2 verschillende dagen ook in 2 verschillende landen golfen. Nederland, Duitsland en/of België behoren tot de mogelijkheden. Zo ervaart u ook nog een beetje een buitenlands vakantiegevoel. Golfen over de grens en sla uw slag!

3 TIPS voor 2 Landen Golfarrangementen

2 Landen Golfarrangement met nachtje slapen in een sfeervol landhotel
Op deze locatie vindt u 9 schitterende golfbanen van verschillende aard in de buurt van dit hotel. Met dit 2-daagse golfarrangement kunt u 2 golfbanen kiezen om 2 dagen heerlijk te gaan golfen. Hierbij kunt u een mooie combinatie maken en kiezen voor een baan zowel in Duitsland als in Nederland.

Weekendje Golf in Gelderland – Speel op 2 verschillende banen en overnacht op een prachtige locatie
Golfweekend in Gelderland met een internationaal uitstapje naar Duitsland. Kom genieten in de Achterhoek en het Montferland en ervaar de gastvrijheid van deze Gelderse regio. Aan alles is gedacht: een verblijf op basis van half pension en Golfen op de banen Borghees in Emmerich en ’t Zelle in Hengelo (GLD). Ook deze aanbieding behoort tot de 3 TIPS voor 2 Landen Golfarrangementen.

2 Landen Golfarrangement en 3 dagen genieten in een kasteel in Zuid-Limburg
Laat u lekker verwennen in dit mooie kasteel in Zuid-Limburg en ga 2 dagen golfen op 2 verschillende golfbanen in 2 landen. Na uw golfdag keert u terug in het hotel en geniet u van een heerlijk diner en komt u tot rust op uw hotelkamer. In de ochtend start u de dag met een uitgebreid ontbijt om daarna weer lekker te gaan golfen.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.