Kom heerlijk golfen en overnachten in Brabant met één van de onderstaande golfarrangementen. Sla uw slag tijdens de 2 dagen 18-holes golfen op prachtige golfbanen in Brabant en kom daarnaast bij in een sfeervol hotel en geniet daar van de vele faciliteiten.

Geniet van een 3-daags golfarrangement op 2 prachtige banen

Als u opzoek bent naar een uitdagend en ontspannen golfarrangement, dan bent u bij dit hotel aan het juiste adres! Het 4-sterren hotel beschikt over 72 kamers die allen modern zijn ingericht. Na een prachtige dag met golf komt u helemaal bij in het uitgebreide wellnesscentrum en het restaurant.

Tijdens dit 3-daagse Golfarrangement in Brabant golft u op 2 verschillende golfbanen, namelijk op Golfpark de Haenen in het Brabantse Teteringen en Golfbaan de Turfvaert.

3-daags Golfarrangement in het Brabantse Asten en 2 dagen golfen

Dit 4-sterren hotel in het Brabantse Asten is omringd door 3 schitterende golfbanen. In het hotel staat een ontbijt klaar en elke avond een 3-gangen diner, daarnaast zijn 2 dagen 18-holes Greenfee inbegrepen. Alle kamers zijn recent gerenoveerd en gezellig ingericht. Daarnaast maakt u gebruik van alle wellness-faciliteiten.

U heeft de keuze om te golfen op Golfbaan Overbrug in Helmond, Golfbaan de Gulbergen in Mierlo en Golfbaan de Swinkelsche in Someren.

3-daags Culinair Golfarrangement – Golfen op 5 verschillende banen in Brabant

Tijdens dit 3-daags Culinair Golfarrangement in het gastvrije Brabantse hotel maakt u gebruik van een 18-holes Greenfee op één van de golfbanen in de buurt van het hotel. Het hotel beschikt over 65 sfeervol ingerichte hotelkamers en in het restaurant geniet u van een overheerlijk diner

Bij dit golfarrangement zijn maar liefst 2 dagen golfen inbegrepen, maar u heeft de keuze om te golfen op één van de 5 golfbanen in de buurt van het hotel. Golfpark Bergvliet, De Oosterhoutse Golfclub, Golfbaan de Turfvaert, Golfpark de Haenen en Golfpark de Loonsche Duynen.

Wacht niet langer en boek een golfweekend weg! Kom heerlijk golfen en overnachten in Brabant. Liever in een andere plaats golfen? Kijkt u dan op: golfweekend.nl voor al onze golfarrangementen.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@golfweekend.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur