Lekker een dagje zeilen op het IJsselmeer met de hele familie, voor een vrijgezellenfeestje of met het bedrijf. Hieronder hebben wij voor u de leukste zeilarrangementen op een rijtje gezet voor het zeilen op het IJsselmeer.

Zeilavond van de Knar arrangement – zeiluitje vanuit Spakenburg

Een avondje zeilen met De avond van de Knar zeilaanbieding is een geweldige avond zeilen beleven. Zeilen met een botter op de voormalige Zuiderzee en genieten van een prachtige zeiltocht met familie, vrienden of collega’s.

Avondzeiltocht in Spakenburg arrangement met boeiend zeilplezier en sterke verhalen… De avond van de Knar.
Zeilen met een botter op de voormalige Zuiderzee en genieten van een prachtige zeiltocht met familie, vrienden of collega’s.

Dagje catamaran zeilen vanuit Makkum met Samen Maritiem

Onthaasten op het water, stel je voor… een dagje zeilen op een catamaran…met een oer-hollands landschap als decor…lekker liggend in de zon…of beschut tegen regen en wind…heerlijk eten en drinken tot je beschikking…het kan! Met Samen Maritiem! Een onvergetelijke ervaring!

Vanuit Makkum varen wij het IJsselmeer en/of de Waddenzee op, voor een volledig verzorgde dag, weekend of meerdaagse zeiltocht voor groepen vanaf 8 tot maximaal 24 personen.

Workum voor de Kop – Zeil dagarrangement

Kom verder en ontdek het geheim van ‘De Boekanier’. Zeilen is een fantastische gelegenheid om anderen in een bijzondere omgeving te ontmoeten. Banden weer aan te halen. Relaties op te bouwen of te verdiepen. Samen sportief bezig te zijn. Zeilen brengt u terug naar de dingen die er echt toe doen.

Avontuur, ontspanning, buitenlucht, plezier, gezelligheid… een willekeurige greep uit de ongekende mogelijkheden aan boord van de Boekanier.

Dagje zeilen op het IJsselmeer – ALL IN zeildag

Een dagje zeilen op het IJsselmeer gezellig met familie, vrienden of collega’s doet u met de Tjalk de Dankbaarheid. Stap op in Edam en maak een schitterende zeildag of weekendtocht over het IJsselmeer.

Varen met de Alida – Dagtocht met actie en ontspanning

Een heerlijke dagtocht op de 105 jaar oude, enig overgebleven zeilende Keenaak Alida. Een dag vol actie en ontspanning. Met haar geringe diepgang brengt de Alida u op de meest bijzondere, afgelegen plekjes van Friesland en het wad.

De ‘Alida’ is een zogenaamde Keenaak. Zij is gebouwd in 1907 en heeft verschillende afvaarthavens. De Alida beschikt over 24 slaapplaatsen verdeeld over 12 twee-persoons hutten. Het gehele interieur heeft recentelijk een complete refit ondergaan. Haar geringe diepgang en fantastische zeileigenschappen vergroten haar vaargebied en maken haar bij uitstek geschikt voor avontuurlijke tochten. De Alida is uniek in haar soort en kan met recht een varend monument worden genoemd.

Niet gevonden wat u zocht? Klik hier voor alle zeiluitjes in heel Nederland.

Redacteur